•  Turtle Wax Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Turtle Wax Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Turtle Wax Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG52811
Достапност:983
  • 630,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Единствено PH неутрално средство за чистење фелни кое преминува во црвено додека отстранува нечистотии. Некиселинска формула која нема да ги оштети фелните, ознаките и навртките дури и кај оштетени фелни. Може да се остави подолго да делува на фелните за разлика од киселинските средства.

500ml