•  Turtle Wax Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Turtle Wax Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Turtle Wax Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG51793
Достапност:168
  • 550,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Млеко за кожа кое ефикасно отстранува нечистотии од секаков вид кожа како во возилото така и во домаќинството обновувајќи и освежувајќи ја бојата и мекоста на кожата. Ја заштитува кожата од UV зраци и од секојднавното користење.
Пакување - 500 ml