•  Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG51791
Достапност:971
  • 600,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Спреј за чистење на внатрешниот пластичен, текстилен и теписонски енетериер на автомобилот со додаток четка.
Богатата формула нема да потоне во сунѓерестиот дел од седиштата што значи дека седиштата нема да бидат влажни со часови по чистењето.
Спрејот содржи специјални отстранувачи на дамки и детергенти кои ја отстрануваат нечистотијата од материјалите и ја качуваат над површината за да може да се избрише. 
Може да се користи и во мали зони или пак на целите површини на сите седишта.


Начин на употреба:

1. Вакумирајте го просторот прво за да ја отстраните прашината.
2. Протресете ја боцата убаво пред користење.
3. Нанесете од спреј-пената еднакво.
4. Истријте со четката каде што е нанесена пената.
5. Оставете 5 минути за да и овозможите на пената да ја разложи нечистотијата.
6. Користејќи нежен притисок, избришете ја површината со чиста, мека, влажна крпа за да се отстрани нечистотијата, која ќе се крене на површината.
7. Вакумирајте го просторот повторно и оставете да се исуши.

Пакување: 500 ml