•  Turtle Wax Metallic + PTFE  Металик восок со тефлон

Turtle Wax Metallic + PTFE Металик восок со тефлон

Turtle Wax Metallic + PTFE Металик восок со тефлон

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG52653
Достапност:992
  • 530,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Овој восок нуди подобрен сјај и долготрајни резултати. Тефлонскиот додаток е дизајниран за исклучителна издржливост и отпорност на вода. Со оваа формула, полирањето е лесно без линии и размачкувања.

Начин на употреба:

1. Нанесете на ладна, чиста и сува површина која не е изложена на сонце.

2. Нанесете од восокот на чиста крпа со кружни движења, дел по дел.

3. Кога производот ќе се исуши до замаглување, се брише со чиста и мека крпа.

4. Полирајте до висок сјај.

 

Пакување: 500ml