• AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

Производител:Mont Blanc - Auto Maxi
Код на продуктот:AM13
Достапност:1000
  • 3.000,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Механизми за возила со три врати кај кои нема можност за монтажа на задната шипка.
Овој сет е додаток на Supra челични кровни носачи.

Сертификати за квалитет: TÜV/GS

Произведено во: Mont Blanc – Auto Maxi Франција


Напомена: Задолжително е клиентот да не контактира пред нарачување на кровни носачи за да може да ја определиме компитабилноста на носачите за неговото возило.