Turtle Wax


Turtle Wax Color magic Полир во боја со коректор
Sale

Turtle Wax Color magic Полир во боја со коректор

600,00 ден.300,00 ден.

Turtle Wax Color magic Полир во боја со коректор

Полир - Color Magic Plus во повеќе бои за прекрасен изглед на вашиотавтомобил со додаток коректор во..

600,00 ден.300,00 ден.

turtle wax Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

turtle wax Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

Лесен и едноставен за користење на сите тврди површини во возилото: маска, стакла, екрани и по..

500,00 ден.

Turtle Wax Fabric Surface Cleaner  - спреј за чистење текстил и теписон

Turtle Wax Fabric Surface Cleaner - спреј за чистење текстил и теписон

  Turtle Wax Hybrid Solutions Fabric Surface Cleaner е спреј за чистење со високи перформ..

600,00 ден.

Turtle Wax Fabric Surface Protector- водоотпорен заштитен спреј за текстил

Turtle Wax Fabric Surface Protector- водоотпорен заштитен спреј за текстил

  Заштитен спреј за сите текстилни површини со Flex Coat технологија која создава хидрофо..

800,00 ден.

Turtle Wax Finilec Спреј за репарирање гуми

Turtle Wax Finilec Спреј за репарирање гуми

Овој производ е наменет кога ви е најпотребно да ја залепите вашата гума на возилото. Прободувањата..

650,00 ден.

turtle wax Fresh clean - Спреј за чистење ентериер со неутрализатор на миризби

turtle wax Fresh clean - Спреј за чистење ентериер со неутрализатор на миризби

Спреј за секаков вид дамки од храна, пијалоци, домашни миленици, отстоени дамки или пак за редовно ..

500,00 ден.

Turtle Wax Graphene Acrylic Trim Restorer пигментиран гел за пластики

Turtle Wax Graphene Acrylic Trim Restorer пигментиран гел за пластики

  Hybrid Solutions Graphene Acrylic Trim Restorer e пигментиран црн гел со ..

780,00 ден.

Turtle wax Headlight cleaner & sealant Средство за чистење и заштита на фарови

Turtle wax Headlight cleaner & sealant Средство за чистење и заштита на фарови

  Двоактивна формула за отстранување лесна оксидација и жолтило од фаровите со вградена з..

550,00 ден.

Turtle Wax Headlight Lens Restorer Сет за реставрација на фарови со керамика

Turtle Wax Headlight Lens Restorer Сет за реставрација на фарови со керамика

  Го подобрува изгледот на фаровите и ја зголемува безбедноста при возењето!Ја отстранува..

1.020,00 ден.

Turtle wax HS ceramic wash & wax - керамички шампон со восок

Turtle wax HS ceramic wash & wax - керамички шампон со восок

Супер-пролизгувачка формула која разградува и отстранува кал, нечистотија и остатоци без да го изгр..

1.200,00 ден.

Turtle wax HS pro pure wash 1.42L - професионален шампон

Turtle wax HS pro pure wash 1.42L - професионален шампон

 Со овој професионален шампон намалете го ризикот од микро-гребнатини и опкружете го вашиот авт..

1.350,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Sealant восок

Turtle Wax Hybrid Sealant восок

800,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Sealant восок

Производот за кој зборува цела автомобилска интернет заедница!Turtle Wax Hybrid Sealant восокот с..

800,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Solutions glass Mist - спреј за чистење стакло

Turtle Wax Hybrid Solutions glass Mist - спреј за чистење стакло

  Спреј со фино распрскување налик пареа со кој се нанесува еднаков слој за апликација бе..

1.150,00 ден.

Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS GRAPHENE ACRYLIC TYRE SHINE SPRAY COATING - спреј за гуми со графен и акрил

Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS GRAPHENE ACRYLIC TYRE SHINE SPRAY COATING - спреј за гуми со графен и акрил

  Спреј за гуми за постигнување длабок темен сјај и боја, превенција од бледеење со UV за..

1.200,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Solutions Interior Mist - спреј за ентериер

Turtle Wax Hybrid Solutions Interior Mist - спреј за ентериер

  Спреј со фино распрскување налик пареа со кој се нанесува еднаков слој за апликација бе..

1.100,00 ден.

Прикажани 31 до 45 од 76 (6 страни)