Turtle Wax


 Turtle Wax маица 75-годишнина

Turtle Wax маица 75-годишнина

299,00 ден.

Turtle Wax маица 75-годишнина

Маица дизајнирана по повод 75 години од постоењето на Turtle Wax.За секоја нарачка над 1.500 денарио..

299,00 ден.

Black in a flash Спреј за надворешни пластики и гуми

Black in a flash Спреј за надворешни пластики и гуми

Спреј наменет за чистење и обнова на сите надворешни  гумени и пластични површини на автомобило..

520,00 ден.

Rubbing Compound Паста за полирање 290гр

Rubbing Compound Паста за полирање 290гр

520,00 ден.

Rubbing Compound Паста за полирање 290гр

Оваа паста содржи агресивна формула  и тешки абразиви за брзо отстранување на оксидирани површи..

520,00 ден.

Turtle Wax  Scratch Repair & Renew паста за гребаници со восок

Turtle Wax Scratch Repair & Renew паста за гребаници со восок

Единствениот производ кој отстранува гребаници и ја заштитува третираната површина во исто време. Фо..

690,00 ден.

Turtle wax - Wax it wet - спреј восок за брзо полирање

Turtle wax - Wax it wet - спреј восок за брзо полирање

Број 1 восок по продаваност!Посебната формула на овој восок овозможува полирање на возилото суво ил..

480,00 ден.

Turtle Wax all metal polish Полир за метални и хромирани површини

Turtle Wax all metal polish Полир за метални и хромирани површини

All Metal Polish на Turtle Wax ги обновува сите метални и хромирани површини со што дава комплетно ..

450,00 ден.

Turtle Wax Black in a flash Гел за  гуми и пластики

Turtle Wax Black in a flash Гел за гуми и пластики

Гел наменет за чистење и обнова на сите надворешни  гумени и пластични површини на автомоб..

480,00 ден.

Turtle Wax car wax Восок за полирање

Turtle Wax car wax Восок за полирање

300,00 ден.

Turtle Wax car wax Восок за полирање

Заштитува и дава прекрасен сјај на сите видови на боја за сите видови на возила. Формулата содржи п..

300,00 ден.

Turtle Wax Carnauba Wash & Wax - Шампон со карнауба восок

Turtle Wax Carnauba Wash & Wax - Шампон со карнауба восок

  3 пати поголема концентрација на карнауба восок за блескав сјајДетергенти кои ги разгра..

430,00 ден.

Turtle Wax Carnauba восочна паста за полирање

Turtle Wax Carnauba восочна паста за полирање

Соеднинение од Бразилски карнауба восок и напредна хемија за заштита ја прават оваа паста совршена ..

640,00 ден.

Turtle Wax Clearvue rain repellent нано заштита за стакло

Turtle Wax Clearvue rain repellent нано заштита за стакло

  Нано заштита за стакло која после полирањето остава заштитен слој и создава ефект на "од..

470,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир bright white

Turtle Wax Color Magic полир bright white

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир bright white

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Jet Black

Turtle Wax Color Magic полир Jet Black

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Jet Black

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Prestige Silver

Turtle Wax Color Magic полир Prestige Silver

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Prestige Silver

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Radiant red

Turtle Wax Color Magic полир Radiant red

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Radiant red

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

800,00 ден.

Прикажани 16 до 30 од 78 (6 страни)