Turtle Wax


 Turtle Wax Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

Turtle Wax Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

Млеко за одржување на пластичниот ентериер во возилата препорачливo за поновите типови на возила ка..

440,00 ден.

 Turtle Wax Fresh shine Спреј за маска

Turtle Wax Fresh shine Спреј за маска

340,00 ден.

Turtle Wax Fresh shine Спреј за маска

Спреј за маска (кокпит) со повеќе мириси. Остава прекрасен сјај на маската по нанесувањето, а воедн..

340,00 ден.

 Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Висококвалитетен спреј-пена за чистење на внатершниот текстилен, теписонски и пластичен ентериер на..

410,00 ден.

 Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Спреј за чистење на внатрешниот пластичен, текстилен и теписонски енетериер на автомобилот со додат..

500,00 ден.

 Turtle Wax Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Turtle Wax Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Млеко за кожа кое ефикасно отстранува нечистотии од секаков вид кожа како во возилото така и во дом..

550,00 ден.

 Turtle Wax Metallic + PTFE  Металик восок со тефлон

Turtle Wax Metallic + PTFE Металик восок со тефлон

Овој восок нуди подобрен сјај и долготрајни резултати. Тефлонскиот додаток е дизајниран за исклучи..

460,00 ден.

 Turtle Wax Original Паста за полирање

Turtle Wax Original Паста за полирање

440,00 ден.

Turtle Wax Original Паста за полирање

Пастата содржи одбрани силикони за едноставно нанесување и лесно вадење. Нејзината формула дозволув..

440,00 ден.

 Turtle Wax Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Turtle Wax Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Единствено PH неутрално средство за чистење фелни кое преминува во црвено додека отстранува не..

530,00 ден.

 Turtle Wax Redline 5L - спреј за чистење фелни PH неутрален

Turtle Wax Redline 5L - спреј за чистење фелни PH неутрален

Единствено PH неутрално средство за чистење фелни кое преминува во црвено додека отстранува не..

2.000,00 ден.

 Turtle Wax Renew polish Полир за реставрација на боја и сјај

Turtle Wax Renew polish Полир за реставрација на боја и сјај

Решение за реставрација на бојата и нејзиниот сјај, во еден чекор. Лесно отстранува гребаници, греб..

530,00 ден.

 Turtle Wax Scratch remover Паста за отстранување гребнатини

Turtle Wax Scratch remover Паста за отстранување гребнатини

Специјална формула за пополнување на гребнатини со многу фини абразивни креми која не предизвикува м..

400,00 ден.

 Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

360,00 ден.

Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

Шампон за возила со восок од 500 мл. за 30 перења на вашето возило.Овој производ е светски најпознат..

360,00 ден.

 Turtle Wax маица 75-годишнина

Turtle Wax маица 75-годишнина

299,00 ден.

Turtle Wax маица 75-годишнина

Маица дизајнирана по повод 75 години од постоењето на Turtle Wax.За секоја нарачка над 1.500 денарио..

299,00 ден.

Black in a flash Спреј за надворешни пластики и гуми

Black in a flash Спреј за надворешни пластики и гуми

Спреј наменет за чистење и обнова на сите надворешни  гумени и пластични површини на автомобило..

400,00 ден.

Rubbing Compound Паста за полирање 290гр

Rubbing Compound Паста за полирање 290гр

460,00 ден.

Rubbing Compound Паста за полирање 290гр

Оваа паста содржи агресивна формула  и тешки абразиви за брзо отстранување на оксидирани површи..

460,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 65 (5 страни)