Kent


10 Работнички микрофибер крпи

10 Работнички микрофибер крпи

380,00 ден.

10 Работнички микрофибер крпи

Сет од 10 микрофибер, работнички крпи со димензии 30x30 cm.Идеални за во работилницаСо висок степен ..

380,00 ден.

3 Микрофибер крпи

3 Микрофибер крпи

200,00 ден.

3 Микрофибер крпи

Микрофибер крпи за чистење, сушење или полирање со димензии: 40х30 cmПрепорачана употреба: Микрофибе..

200,00 ден.

Џамбо сунѓер

Џамбо сунѓер

120,00 ден.

Џамбо сунѓер

Висококвалитетен џамбо сунѓер за миење возила во вакуумирано пакување со димензии: 21 x 12 x 7.5 cm...

120,00 ден.

Крпа за чистење кујна

Крпа за чистење кујна

150,00 ден.

Крпа за чистење кујна

Крпа за чистење кујна - проодира низ маснотиите и нечистотијата. Содржи природен антибактериски аген..

150,00 ден.

Крпа за чистење тоалет

Крпа за чистење тоалет

150,00 ден.

Крпа за чистење тоалет

Крпа за чистење тоалет - када, мијалник, санитарии, плочки, стакла, огледала. Содржи природен антиба..

150,00 ден.

Микрофибер пад за полирање стакло

Микрофибер пад за полирање стакло

Овој микрофибер пад за полирање служи за полирање на сите стаклени површини. Помага во одржување на..

120,00 ден.

Сет за миење возила

Сет за миење возила

820,00 ден.

Сет за миење возила

Овој сет за миење возила содржи: Кофа - 10LШампон со восокСунѓер за миењеСинтетичка еленска крп..

820,00 ден.

Синтетичка еленска крпа

Синтетичка еленска крпа

180,00 ден.

Синтетичка еленска крпа

Оваа синтетичка еленска крпа е најдоброто решение за чистење.   Димензии: 40x38 cm ..

180,00 ден.

Сунѓер - ракавица за миење
Sale

Сунѓер - ракавица за миење

160,00 ден.80,00 ден.

Сунѓер - ракавица за миење

Мек сунѓер - ракавица за миење возила. Уникатниот дизајн овозможува заштита на прстите и ноктите при..

160,00 ден.80,00 ден.

Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)