Farad


FARAD Aerodynamic Black Алуминиумски кровни носачи со LUX механизми

FARAD Aerodynamic Black Алуминиумски кровни носачи со LUX механизми

Алуминиумски кровни носачи со тенок профил за возила со стандарден кров (без никакви фабрички вграде..

7.900,00 ден.

FARAD Aerodynamic Black Алуминиумски кровни носачи со механизми

FARAD Aerodynamic Black Алуминиумски кровни носачи со механизми

Алуминиумски кровни носачи со тенок профил за возила со стандарден кров (без никакви фабрички вграде..

7.000,00 ден.

FARAD Aerodynamic Silver Алуминиумски кровни носачи со LUX механизми

FARAD Aerodynamic Silver Алуминиумски кровни носачи со LUX механизми

Алуминиумски кровни носачи со тенок профил за возила со стандарден кров (без никакви фабрички вграде..

7.900,00 ден.

FARAD Aerodynamic Silver Алуминиумски кровни носачи со механизми

FARAD Aerodynamic Silver Алуминиумски кровни носачи со механизми

Алуминиумски кровни носачи со тенок профил за возила со стандарден кров (без никакви фабрички вграде..

7.000,00 ден.

Farad Compact Black кровни носачи со lux механизми

Farad Compact Black кровни носачи со lux механизми

Farad Compact кровните носачи се иоздвојуваат од секој друг модел со нивниот софистициран аеродинам..

9.600,00 ден.

Farad Compact Silver кровни носачи со lux механизми

Farad Compact Silver кровни носачи со lux механизми

Farad Compact кровните носачи се иоздвојуваат од секој друг модел со нивниот софистициран аеродинам..

9.600,00 ден.

Farad Crub N18 black 430L

Farad Crub N18 black 430L

18.200,00 ден.

Farad Crub N18 black 430L

 Со модерен и аеродинамичен дизајн, направен од материјал отпорен на кршење, лупење, UV зраче..

18.200,00 ден.

Farad Dory N22 black 340L

Farad Dory N22 black 340L

15.100,00 ден.

Farad Dory N22 black 340L

 Со модерен и аеродинамичен дизајн, направен од материјал отпорен на кршење, лупење, UV зраче..

15.100,00 ден.

Farad Hilo Plus за каравански и интегрални носачи

Farad Hilo Plus за каравански и интегрални носачи

Телескопски кровни носачи за возила со каравански или интегрални вградени носачи. Сет од две шипки с..

5.800,00 ден.

Farad Koral N19 Black 400L

Farad Koral N19 Black 400L

20.100,00 ден.

Farad Koral N19 Black 400L

Капацитет: 400LНадворешни димензии: Д - 160 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cm Внатрешни димензии: Д - 153..

20.100,00 ден.

Farad Koral N19 silver 400L

Farad Koral N19 silver 400L

20.100,00 ден.

Farad Koral N19 silver 400L

Капацитет: 400LНадворешни димензии: Д - 160 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 153cm..

20.100,00 ден.

Farad Koral N20 black 480L

Farad Koral N20 black 480L

23.800,00 ден.

Farad Koral N20 black 480L

Капацитет: 480LНадворешни димензии: Д - 190 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 182c..

23.800,00 ден.

Farad Koral N20 black matte 480L

Farad Koral N20 black matte 480L

21.700,00 ден.

Farad Koral N20 black matte 480L

Капацитет: 480LНадворешни димензии: Д - 190 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 182c..

21.700,00 ден.

Farad Koral N20 Silver 480L

Farad Koral N20 Silver 480L

23.800,00 ден.

Farad Koral N20 Silver 480L

Капацитет: 480LНадворешни димензии: Д - 190 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 182c..

23.800,00 ден.

Farad Koral N20 Silver matte 480L

Farad Koral N20 Silver matte 480L

21.700,00 ден.

Farad Koral N20 Silver matte 480L

Капацитет: 480LНадворешни димензии: Д - 190 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 182c..

21.700,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 47 (4 страни)