Green Valley


Green Valley Adventure држач за 1 велосипед

Green Valley Adventure држач за 1 велосипед

2.700,00 ден.

Green Valley Adventure држач за 1 велосипед

Челичен држач за велосипед наменет за кружни велосипедски рамови до 70mm. Направен од силен челик со..

2.700,00 ден.

Green Valley Easy One Quick- Алуминиумски кровни носачи за интегрирани носачи 107 cm

Green Valley Easy One Quick- Алуминиумски кровни носачи за интегрирани носачи 107 cm

 Кровни носачи за возила со постоечки интегрирани кровни шипкиСо систем за заклучувањеДолжина: ..

6.000,00 ден.

Green Valley Easy One Quick- Алуминиумски кровни носачи за интегрирани носачи 115 cm

Green Valley Easy One Quick- Алуминиумски кровни носачи за интегрирани носачи 115 cm

 Кровни носачи за возила со постоечки интегрирани кровни шипкиСо систем за заклучувањеДолжина: ..

6.200,00 ден.

Green Valley Easy One Quick- Челични кровни носачи за интегрирани носачи 115 cm

Green Valley Easy One Quick- Челични кровни носачи за интегрирани носачи 115 cm

 Кровни носачи за возила со постоечки интегрирани кровни шипкиСо систем за заклучувањеДолжина: ..

5.500,00 ден.

Green Valley Easy One SW - Алуминиумски кровни носачи за караван возила 120cm

Green Valley Easy One SW - Алуминиумски кровни носачи за караван возила 120cm

 Кровни носачи за возила со постоечки кровни шипки - open rails.Со систем за заклучувањеДолжина..

5.800,00 ден.

Green Valley Easy One SW - Алуминиумски кровни носачи за караван возила 135 cm

Green Valley Easy One SW - Алуминиумски кровни носачи за караван возила 135 cm

 Кровни носачи за возила со постоечки кровни шипки - open rails.Со систем за заклучувањеДолжина..

6.000,00 ден.

Green Valley Easy One SW - Челични кровни носачи за караван возила 120cm

Green Valley Easy One SW - Челични кровни носачи за караван возила 120cm

 Кровни носачи за возила со постоечки кровни шипки - open rails.Со систем за заклучувањеДолжина..

5.100,00 ден.

Green Valley Easy One SW - Челични кровни носачи за караван возила 135cm

Green Valley Easy One SW - Челични кровни носачи за караван возила 135cm

 Кровни носачи за возила со постоечки кровни шипки - open rails.Со систем за заклучувањеДолжина..

5.200,00 ден.

Green Valley Easy snow rider за 6 пара скии

Green Valley Easy snow rider за 6 пара скии

8.100,00 ден.

Green Valley Easy snow rider за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на алуминиумски или челични кровни носачи со брз клик систем на монтаж..

8.100,00 ден.

Green Valley Fast Rider држач за 1 велосипед

Green Valley Fast Rider држач за 1 велосипед

8.400,00 ден.

Green Valley Fast Rider држач за 1 велосипед

Пренесувањето на велосипеди е многу полесно со Fast Rider!Алуминиумски држач за 1 велосипед кој се м..

8.400,00 ден.

Green Valley Rider 4 за 4 пара скии

Green Valley Rider 4 за 4 пара скии

6.000,00 ден.

Green Valley Rider 4 за 4 пара скии

Држач за скии кој се монтира на алуминиумски (или челични со доплата*) кровни носачи со брз систем ..

6.000,00 ден.

Green Valley Rider 5 за 6 пара скии

Green Valley Rider 5 за 6 пара скии

7.100,00 ден.

Green Valley Rider 5 за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на алуминиумски (или челични со доплата*) кровни носачи со брз систем ..

7.100,00 ден.

Green Valley Sherpack кровна торба 270L

Green Valley Sherpack кровна торба 270L

9.800,00 ден.

Green Valley Sherpack кровна торба 270L

Склопувачка текстилна, водоотпорна торба - кровен куфер.Едноставна за склопување и транспортирање.Бе..

9.800,00 ден.

Прикажани 1 до 13 од 13 (1 страни)