K39


K39 King XL Алуминиумски кровни носачи

K39 King XL Алуминиумски кровни носачи

Кровни носачи за возила со фабрички вградени шипки, залепени за кровот Со систем за заклучување. ..

4.200,00 ден.

K39 King Алуминиумски кровни носачи

K39 King Алуминиумски кровни носачи

4.000,00 ден.

K39 King Алуминиумски кровни носачи

Кровни носачи за возила со фабрички вградени шипки, залепени за кровот Со систем за заклуч..

4.000,00 ден.

K39 Lion XL Алуминиумски кровни носачи

K39 Lion XL Алуминиумски кровни носачи

Кровни носачи за возила со фабрички вградени шипки, одделени од кровот Со систем за заклучување. ..

4.600,00 ден.

K39 Lion Алуминиумски кровни носачи

K39 Lion Алуминиумски кровни носачи

4.100,00 ден.

K39 Lion Алуминиумски кровни носачи

Кровни носачи за возила со фабрички вградени шипки, одделени од кровот Со систем за заклучување. ..

4.100,00 ден.

K39 Rapid Алуминиумски кровни носачи

K39 Rapid Алуминиумски кровни носачи

2.000,00 ден.

K39 Rapid Алуминиумски кровни носачи

Кровни носачи за возила со фабрички вградени шипки, одделени од кровот Без систем за заклучување. ..

2.000,00 ден.

K39 Sagittar за 1 велосипед

K39 Sagittar за 1 велосипед

3.900,00 ден.

K39 Sagittar за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Максимална носивост: 15 kgМаксимална..

3.900,00 ден.

Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)