HAKR


HAKR Држач за 6 пара скии

HAKR Држач за 6 пара скии

4.500,00 ден.

HAKR Држач за 6 пара скии

 Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving,..

4.500,00 ден.

T-адаптер за монтажа на држачи за скии со клизање

T-адаптер за монтажа на држачи за скии со клизање

T-адаптер за монтажа на држачи за скии со клизање.Висина: 40mm..

600,00 ден.

Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)