Peruzzo


Peruzzo Appendino држач за велосипед за на ѕид

Peruzzo Appendino држач за велосипед за на ѕид

Држач за велосипед за на ѕид.Систем за заштита на рамотНосивост: 17 кгМатеријал: Челик  &n..

840,00 ден.

Peruzzo Arezzo 4 за 4 велосипеди

Peruzzo Arezzo 4 за 4 велосипеди

6.400,00 ден.

Peruzzo Arezzo 4 за 4 велосипеди

Држач за 4 велосипеди кој се монтира на кука. • Систем за брзо монтирање и демонтирање; • Вклуче..

6.400,00 ден.

peruzzo BdG за 1 велосипед

peruzzo BdG за 1 велосипед

2.750,00 ден.

peruzzo BdG за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на петта врата.• Цврсти горни држачи за фиксирање;• Долни каиши ..

2.750,00 ден.

peruzzo Bike Carrier 4x4 за 2 велосипеди

peruzzo Bike Carrier 4x4 за 2 велосипеди

5.900,00 ден.

peruzzo Bike Carrier 4x4 за 2 велосипеди

Држач за 2 велосипеди кој се монтира на резервно тркало на петта врата.Соодветен за 29" велосипеди и..

5.900,00 ден.

Peruzzo Bike Hanger држач за велосипед за на ѕид

Peruzzo Bike Hanger држач за велосипед за на ѕид

Држач за 3 велосипеди за на ѕид.Систем за заштита на рамотНосивост: 45 кгМатеријал: Челик  ..

1.350,00 ден.

peruzzo Brennero 4x4 за 2 велосипеди

peruzzo Brennero 4x4 за 2 велосипеди

8.240,00 ден.

peruzzo Brennero 4x4 за 2 велосипеди

Држач за 2 велосипеди кој се монтира на резервно тркало на петта врата.Соодветен за 29" велосипеди и..

8.240,00 ден.

Peruzzo Carry Angel - приколка за велосипед

Peruzzo Carry Angel - приколка за велосипед

11.500,00 ден.

Peruzzo Carry Angel - приколка за велосипед

Приколка за велосипед• Минимален дијаметар на тркало: 25” (635mm)• Носивост: 30kg Произведено в..

11.500,00 ден.

Peruzzo Ceiling Bike Rack тавански држач за велосипеди

Peruzzo Ceiling Bike Rack тавански држач за велосипеди

Тавански држач за 2 велосипедиДимензии: 36*5*27 цмСистем за заштита на рамотНосивост: 30 кгМатеријал..

1.500,00 ден.

Peruzzo Cruiser Delux за 3 велосипеди

Peruzzo Cruiser Delux за 3 велосипеди

4.000,00 ден.

Peruzzo Cruiser Delux за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата.Дупли горни каиш..

4.000,00 ден.

peruzzo Cruising за 2 велосипеди

peruzzo Cruising за 2 велосипеди

4.500,00 ден.

peruzzo Cruising за 2 велосипеди

Држач за 2 велосипеди кој се монтира на кука. • Систем за брзо монтирање и демонтирање; • Дополн..

4.500,00 ден.

peruzzo Firenze 2 за 2 велосипеди

peruzzo Firenze 2 за 2 велосипеди

11.000,00 ден.

peruzzo Firenze 2 за 2 велосипеди

Држач за 2 велосипеди кој се монтира на петта врата.Целосно склопенСоодветен за 29" велосипеди и FAT..

11.000,00 ден.

Peruzzo Firenze 3 за 3 велосипеди

Peruzzo Firenze 3 за 3 велосипеди

11.500,00 ден.

Peruzzo Firenze 3 за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на петта врата. Целосно склопен Соодветен за 29" велоси..

11.500,00 ден.

Peruzzo Floor Bike Rack поден држач за велосипед

Peruzzo Floor Bike Rack поден држач за велосипед

Поден држач за велосипед.Димензии: 24*29*43 цмМатеријал: ЧеликНосивост: 20 кг    ..

2.900,00 ден.

Peruzzo Genova за 2 велосипеди

Peruzzo Genova за 2 велосипеди

8.000,00 ден.

Peruzzo Genova за 2 велосипеди

·         Држач за 2 велосипеди за монтажа во караван вози..

8.000,00 ден.

Peruzzo Imola за 1 велосипед

Peruzzo Imola за 1 велосипед

2.700,00 ден.

Peruzzo Imola за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи. • Ис..

2.700,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 55 (4 страни)