Cartech


2 во 1 држач за чаша и телефон

2 во 1 држач за чаша и телефон

500,00 ден.

2 во 1 држач за чаша и телефон

Практичен 2 во 1 држач за чаша и телефон кој се поставува на решетките од вентилацијата во автомобил..

500,00 ден.

3 во 1 држач за таблет
Sale

3 во 1 држач за таблет

1.500,00 ден.1.080,00 ден.

3 во 1 држач за таблет

Држач за таблет кој може да се постави на задниот дел на седиштата или на било која површина користе..

1.500,00 ден.1.080,00 ден.

6 во 1 универзален USB кабел за полнење

6 во 1 универзален USB кабел за полнење

Универзален USB кабел за полнење кој одговара на 6 типа на влезови и овозможува полнење на 6 различ..

370,00 ден.

USB адаптер со 4 влеза

USB адаптер со 4 влеза

320,00 ден.

USB адаптер со 4 влеза

USB адаптер со 4 влеза кој овозможува истовремено приклучување и полнење на 4 уреди. Должина на к..

320,00 ден.

USB полнач - сет

USB полнач - сет

350,00 ден.

USB полнач - сет

Сетот содржи: приклучок за на запалка во возило со еден USB излез, 3 во 1 USB кабел кој овозможува ..

350,00 ден.

USB полнач за на запалка

USB полнач за на запалка

200,00 ден.

USB полнач за на запалка

Универзален полач на USB со приклучок на запалка..

200,00 ден.

USB полнач со 2 излеза
Sale

USB полнач со 2 излеза

580,00 ден.380,00 ден.

USB полнач со 2 излеза

Приклучок за на запалка со два излеза за поврзување на USB кабел.  Влез - 12V..

580,00 ден.380,00 ден.

USB полнач со 2 излези

USB полнач со 2 излези

300,00 ден.

USB полнач со 2 излези

Практично помагало кое служи за приклучување на повеќе видови на технички апарати преку USB к..

300,00 ден.

Алуминиумско антенско стапче 3цм

Алуминиумско антенско стапче 3цм

Универзално алуминиумско антенско стапче со должина од 3cm кое лесно се монтира со прицврстување на..

320,00 ден.

Алуминиумско антенско стапче 6cm

Алуминиумско антенско стапче 6cm

360,00 ден.

Алуминиумско антенско стапче 6cm

Универзално алуминиумско антенско стапче со должина од 6cm кое лесно се монтира со прицврстување на..

360,00 ден.

Антенско стапче

Антенско стапче

250,00 ден.

Антенско стапче

Универзално алуминиумско антенско стапче кое лесно се монтира со прицврстување на постоечк..

250,00 ден.

Антенско стапче

Антенско стапче

250,00 ден.

Антенско стапче

Универзално алуминиумско антенско стапче кое лесно се монтира со прицврстување на постоечката конзо..

250,00 ден.

Антенско стапче

Антенско стапче

350,00 ден.

Антенско стапче

Универзално антенско стапче кое лесно се монтира со прицврстување на постоечката конзола. Во к..

350,00 ден.

Антенско стапче  40 cm

Антенско стапче 40 cm

250,00 ден.

Антенско стапче 40 cm

Антенско стапче со 3 адаптери за различни навои. Должина: 40 цм..

250,00 ден.

Антенско стапче 33 cm

Антенско стапче 33 cm

350,00 ден.

Антенско стапче 33 cm

Антенско стапче со 3 адаптери за различни навои. Должина: 33 цм..

350,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 156 (11 страни)