Menabo


menabo Top Bike за 1 велосипед

menabo Top Bike за 1 велосипед

1.500,00 ден.

menabo Top Bike за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Без систем за заклучување.  Те..

1.500,00 ден.

 Menabo Yelo за 6 пара скии
Sale

Menabo Yelo за 6 пара скии

7.000,00 ден.5.800,00 ден.

Menabo Yelo за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)&nbs..

7.000,00 ден.5.800,00 ден.

CARBON 320L

CARBON 320L

9.100,00 ден.

CARBON 320L

Капацитет: 320LНадворешни димензии: Д – 130 cm; Ш – 78 cm; В – 35 cmТежина ..

9.100,00 ден.

Kit Rialzi - сет подметачи за зголемување на висината на држачите за скии

Kit Rialzi - сет подметачи за зголемување на висината на држачите за скии

Сет пластични подметачи за зголемување на висината на држачите за скии во случај растојанието помеѓ..

600,00 ден.

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

8.000,00 ден.

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 3 пара скии (Slalom, Carving, Nordic) или 2 сно..

8.000,00 ден.

Menabo Asso  за 1 велосипед

Menabo Asso за 1 велосипед

4.100,00 ден.

Menabo Asso за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Со вклучен систем за заклучување. ..

4.100,00 ден.

Menabo Bike Pro  за 1 велосипед

Menabo Bike Pro за 1 велосипед

2.800,00 ден.

Menabo Bike Pro за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Без систем за заклучување.  Те..

2.800,00 ден.

Menabo Biki за 3 велосипеди

Menabo Biki за 3 велосипеди

2.650,00 ден.

Menabo Biki за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

2.650,00 ден.

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

6.500,00 ден.

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на џип возилото, на резервната гума. Без систе..

6.500,00 ден.

Menabo Brio XL за караван возила

Menabo Brio XL за караван возила

4.200,00 ден.

Menabo Brio XL за караван возила

Кровни носачи за караван возила.Со систем за заклучување. Димензии: Д - 135 cm; Ш - 13 cm; В - 10...

4.200,00 ден.

Menabo Brio за караван возила

Menabo Brio за караван возила

3.900,00 ден.

Menabo Brio за караван возила

Кровни носачи за караван возила.Со систем за заклучување. Димензии: Д - 120 cm; Ш - 13 cm; В - 10.5..

3.900,00 ден.

Menabo Delta Black - алуминиумски кровни носачи

Menabo Delta Black - алуминиумски кровни носачи

Две алуминиумски шипки во црна боја + механизми + капачиња за механизмитеМаксимална носивост: 50 kg ..

8.200,00 ден.

Menabo Delta Silver алуминиумски кровни носачи

Menabo Delta Silver алуминиумски кровни носачи

Две алуминиумски шипки во сребрена боја + механизми + капачиња за механизмитеМаксимална носивост: 50..

7.700,00 ден.

menabo diamond black 450l

menabo diamond black 450l

18.900,00 ден.

menabo diamond black 450l

Капацитет: 450LНадворешни димензии: Д - 163 cm; Ш - 90,7 cm; В - 36 cmВнатрешни димензии: Д - 1..

18.900,00 ден.

menabo Diamond Black 500L

menabo Diamond Black 500L

20.100,00 ден.

menabo Diamond Black 500L

Капацитет: 500L Надворешни димензии: Д - 209 cm; Ш - 79 cm; В - 37 cmВнатрешни димензии: Д - 204 ..

20.100,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 101 (7 страни)