Cam


CAM Airtek 430L

CAM Airtek 430L

16.000,00 ден.

CAM Airtek 430L

Капацитет: 430L Надворешни димензии: Д – 180 cm; Ш – 78 cm; В – 37 cm Тежина на куферот: 14 kg ..

16.000,00 ден.

CAM Airtek 500L

CAM Airtek 500L

20.000,00 ден.

CAM Airtek 500L

Капацитет: 500L Надворешни димензии: Д – 225 cm; Ш – 78 cm; В – 37 cm Тежина на куферот: 21 kg ..

20.000,00 ден.

CAM CARBON 430L

CAM CARBON 430L

15.200,00 ден.

CAM CARBON 430L

Капацитет: 430L Надворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cm Тежина на куферот: 14 kg ..

15.200,00 ден.

Cam Classic 320L

Cam Classic 320L

7.300,00 ден.

Cam Classic 320L

Капацитет: 320L Надворешни димензии: Д - 132 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cm Тежина на куферот: 11 kg ..

7.300,00 ден.

cam Classic 500L

cam Classic 500L

13.200,00 ден.

cam Classic 500L

Капацитет: 500LНадворешни димензии: Д - 225 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cmТежина на куферот: 21 kgМаксимал..

13.200,00 ден.

CAM CLASSIC DARK 430L

CAM CLASSIC DARK 430L

11.500,00 ден.

CAM CLASSIC DARK 430L

Капацитет: 430L Надворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cm Тежина на куферот: 14 kg ..

11.500,00 ден.

CAM CLASSIC DARK 500L

CAM CLASSIC DARK 500L

15.000,00 ден.

CAM CLASSIC DARK 500L

Капацитет: 500L Надворешни димензии: Д - 225 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cm Тежина на куферот: 21 kg ..

15.000,00 ден.

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

4.500,00 ден.

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

Две овални алуминиумски шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 110 cm, ..

4.500,00 ден.

CAM COMPOCAR FE овални челични кровни носачи

CAM COMPOCAR FE овални челични кровни носачи

Две овални челични шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 11..

3.500,00 ден.

CAM Diamond 340L

CAM Diamond 340L

10.350,00 ден.

CAM Diamond 340L

Капацитет: 340L Надворешни димензии: Д – 131 cm; Ш – 78 cm; В – 38 cm Тежина на куферот: 11..

10.350,00 ден.

cam Dynamic 370L

cam Dynamic 370L

12.200,00 ден.

cam Dynamic 370L

Капацитет: 370LНадворешни димензии: Д - 131 cm; Ш - 78 cm; В - 43 cmТежина на куферот: 11 kgМаксимал..

12.200,00 ден.

CAM Dynamic 430L

CAM Dynamic 430L

16.000,00 ден.

CAM Dynamic 430L

 Капацитет: 430L Надворешни димензии: Д – 180 cm; Ш – 78 cm; В –&n..

16.000,00 ден.

cam Elite 340L

cam Elite 340L

8.000,00 ден.

cam Elite 340L

Капацитет: 340LНадворешни димензии: Д - 131 cm; Ш - 78 cm; В - 38 cmТежина на куферот: 13 kgМаксимал..

8.000,00 ден.

CAM ELITE 500L

CAM ELITE 500L

17.000,00 ден.

CAM ELITE 500L

Капацитет: 500LНадворешни димензии: Д - 225 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cmТежина на куферот: 20 kgМак..

17.000,00 ден.

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

4.200,00 ден.

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи. Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Nordic) ..

4.200,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 33 (3 страни)