Сетови за прва помош прва помош-стандард

прва помош-стандард

250,00 ден.

прва помош-стандард

Прва помош - Standard - која содржи:-Завој 5х5-Газа 1/4-Памучна вата-Фластери 10-Хидроген 50 мл.-Без..

250,00 ден.

прва помош- екстра

прва помош- екстра

390,00 ден.

прва помош- екстра

 Прва помош - Extra - која содржи:-Завој 5х5-Завој 5х8-Газа 1/4-Памучна вата-Фластери 10-Хигиен..

390,00 ден.

Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)