Полирање на фарови


     

Полирањето на автомобилски фарови вршиме со употреба на специјални, професионални средства, полири, машини и полир падови. Резултатот се комплетно реставрирани фарови – се враќа јасностана бледите и пожолтени предни светла, а со тоа е зголемена видливоста при возење. 

Нема продукти во оваа категорија.