Перење на автонавлаки


     

На барање на нашите клиенти почнавме со нешто ново, комплетна услуга перење на автонавлаки.


* Се вадат автонавлаките од наша страна, се перат, се корегираат некои мали недостатоци доколку ги има како на пример замена на скинати ластици и слично.
* Потоа се монтира чистата навлака. Целата процедура трае еден до два дена. Сето ова го добивате за симболична цена.
* Нашите автонавлаки со соодветно перење и стручно монтирање имаат долг век на траење.

Нема продукти во оваа категорија.