АлатАдаптер за напон

Адаптер за напон

500,00 ден.

Адаптер за напон

Адаптер за напон со 5 различни пинови и волтажа од: 3,6,9V. ..

500,00 ден.

Инвертер на струја

Инвертер на струја

3.760,00 ден.

Инвертер на струја

Инвертер на струја од 12V на 220W идеален за компјутери, радија, мини ТВ, пумпа за парно до 25..

3.760,00 ден.

Камионски клуч за тркала

Камионски клуч за тркала

1.300,00 ден.

Камионски клуч за тркала

Камионски клуч за тркала - крстач Димензии: 24'', 27'', 30''  Со додаток 3/4" за дополнителе..

1.300,00 ден.

Клешта

Клешта

150,00 ден.

Клешта

Изолирана, универзална, висококвалитетна клешта за секаква употреба...

150,00 ден.

Клуч за тркала - телесопски

Клуч за тркала - телесопски

850,00 ден.

Клуч за тркала - телесопски

Клуч за тркала - телесопскиДимензии: 350-550mmОвој производ не подлегнува на бесплатна достава..

850,00 ден.

Клуч за тркала на расклопување

Клуч за тркала на расклопување

350,00 ден.

Клуч за тркала на расклопување

Клуч за тркала - крстач. На расклопување...

350,00 ден.

Клуч за тркала со телескопска рачка

Клуч за тркала со телескопска рачка

Клуч за тркала со телескопска рачка која се продолжува до 530 mm.Со заменливи додатоци - 17 mm + 19 ..

850,00 ден.

Клуч за тркала-крастач
Sale

Клуч за тркала-крастач

340,00 ден.300,00 ден.

Клуч за тркала-крастач

Клуч за тркала - крстач со 17", 19", 21", 23"...

340,00 ден.300,00 ден.

Клуч за филтер

Клуч за филтер

200,00 ден.

Клуч за филтер

Клуч за менување на филтери со ланец...

200,00 ден.

Клуч за филтер

Клуч за филтер

330,00 ден.

Клуч за филтер

Клуч за филтер за масло со каиш...

330,00 ден.

Клуч за филтер

Клуч за филтер

350,00 ден.

Клуч за филтер

Метален клуч за менување на филтер за масло...

350,00 ден.

Лопата на расклопување

Лопата на расклопување

800,00 ден.

Лопата на расклопување

Метална лопата на расклопување, во платнена торба...

800,00 ден.

Лопата на расклопување

Лопата на расклопување

930,00 ден.

Лопата на расклопување

Лопата на расклопување*Големина на лопатата 15 x 21 cm*Висина 63cm..

930,00 ден.

Лопата со рачка што се издолжува

Лопата со рачка што се издолжува

1.400,00 ден.

Лопата со рачка што се издолжува

Компактна и практична лопата со алуминиумска рачка која се издолжува.  Димензии на склопена ло..

1.400,00 ден.

Манометар

Манометар

860,00 ден.

Манометар

Прецизен манометар за мерење притисок во гуми. 0-3 bar..

860,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 19 (2 страни)