Канистри, инки и сифониГумички за канистер

Гумички за канистер

80,00 ден.

Гумички за канистер

Резервни гумички за дихтување на метални канистри...

80,00 ден.

Инка

Инка

200,00 ден.

Инка

Пластична дводелна инка, со додаток аголна млазница. ..

200,00 ден.

Инка со филтер

Инка со филтер

150,00 ден.

Инка со филтер

Пластична инка со филтер и додаток - продолжеток..

150,00 ден.

Инка флексибилна

Инка флексибилна

250,00 ден.

Инка флексибилна

Пластична инка која се продолжува од 9 до 18цмСо жлеб во кој влегува отвор од шише со дијаметар од 2..

250,00 ден.

Метален канистер 10L

Метален канистер 10L

1.700,00 ден.

Метален канистер 10L

Метален канистер за складирање на бензин и дизел од 10L. Изработен од 0.88 челик. Безбеден за тра..

1.700,00 ден.

Метален канистер 20L

Метален канистер 20L

2.700,00 ден.

Метален канистер 20L

Метален канистер за складирање на бензин и дизел од 20L.Изработен од 0.88 челик.Безбеден за транспор..

2.700,00 ден.

Пластичен канистер 10L

Пластичен канистер 10L

520,00 ден.

Пластичен канистер 10L

Пластичен канистер со капацитет од 10L и додаток инка. За безбедно складирање и транспорт на течност..

520,00 ден.

Пластичен канистер 10L

Пластичен канистер 10L

1.240,00 ден.

Пластичен канистер 10L

Пластичен канистер со капацитет од 10L и додаток инка. За безбедно складирање и транспорт на те..

1.240,00 ден.

Пластичен канистер 5L

Пластичен канистер 5L

400,00 ден.

Пластичен канистер 5L

Пластичен канистер со капацитет од 5L и додаток инка. За безбедно складирање и транспорт на теч..

400,00 ден.

Продолжеток за канистер

Продолжеток за канистер

400,00 ден.

Продолжеток за канистер

 Продолжеток за канистер со метална основа и гумен дел за точење ..

400,00 ден.

Сет универзални инки

Сет универзални инки

250,00 ден.

Сет универзални инки

Сет од 4 универзални, пластични инки со дијаметар: 38 mm, 61 mm, 90 mm и 112 mm...

250,00 ден.

Сифон за преточување течности

Сифон за преточување течности

100,00 ден.

Сифон за преточување течности

Должина на влезно цевче: 40 cm Должина на излезно цевче: 60 cm..

100,00 ден.

Сифон за преточување течности

Сифон за преточување течности

..

80,00 ден.

Прикажани 1 до 13 од 13 (1 страни)