Пумпи, компресори, манометриКомпресор 250psi 12V

Компресор 250psi 12V

750,00 ден.

Компресор 250psi 12V

Компресор со продолжен кабел и приклучок за на запалка од возило. Во комплтетот има и додатни адапт..

750,00 ден.

Мал компресор 12V

Мал компресор 12V

430,00 ден.

Мал компресор 12V

Мал компресор (12V) за пумпање и дишење на топки, душеци. Со 3 метри продолжен кабел и прекинувач к..

430,00 ден.

Манометар

Манометар

860,00 ден.

Манометар

Прецизен манометар за мерење притисок во гуми. 0-3 bar..

860,00 ден.

Манометар

Манометар

720,00 ден.

Манометар

Прецизен манометар за мерење притисок во гуми со метално куќиште и гумено црево.0-7 bar...

720,00 ден.

Манометар за гуми

Манометар за гуми

150,00 ден.

Манометар за гуми

Прецизен маноментар за гуми...

150,00 ден.

Метален компресор 100psi

Метален компресор 100psi

1.850,00 ден.

Метален компресор 100psi

Висококвалитетен компресор на 12V, со манометар, растегливо црево и додатоци за пумпање на велосипе..

1.850,00 ден.

ножна пумпа со два цилиндри

ножна пумпа со два цилиндри

500,00 ден.

ножна пумпа со два цилиндри

Висококвалитетна пумпа со два цилиндри, манометар и додатоци за пумпање на велосипеди, душеци, топк..

500,00 ден.

Ножна пумпа со еден цилиндер

Ножна пумпа со еден цилиндер

850,00 ден.

Ножна пумпа со еден цилиндер

Висококвалитетна пумпа со еден цилиндер, манометар и додатоци за пумпање на велосипеди, душеци, топ..

850,00 ден.

Ножна пумпа со еден цилиндер

Ножна пумпа со еден цилиндер

300,00 ден.

Ножна пумпа со еден цилиндер

*Со еден цилиндар и два адаптери *Прецизен манометар *Гумиран дел за пумпање *Заклучување за поле..

300,00 ден.

Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)