Каиши и јажиња за товар, стегиЈаже за влечење 3Т - за сетови

Јаже за влечење 3Т - за сетови

300,00 ден.

Јаже за влечење 3Т - за сетови

 Јаже за влечење 3Т - за сетовиПроизводот е повеќенаменски, за прицврстување на товар или било ..

300,00 ден.

Еластично јаже за товар со 2 куки -100x8mm

Еластично јаже за товар со 2 куки -100x8mm

Латекс ластик за товар со 2 метални куки. Овој производ е повеќенаменски, за врзување на предме..

140,00 ден.

Еластично јаже за товар со 2 куки -150x8mm

Еластично јаже за товар со 2 куки -150x8mm

Латекс ластик за товар со 2 метални куки. Овој производ е повеќенаменски, за врзување на предме..

160,00 ден.

Каиш за прицврстување со крцкалка

Каиш за прицврстување со крцкалка

Каиш за прицврстување на товар, со крцкалка. Димензии: 25 cm x 5 mНачин на употреба:  1. Сме..

520,00 ден.

Каиш за прицврстување со крцкалка 5m

Каиш за прицврстување со крцкалка 5m

Каиш за прицврстување товар со должина 5m, со крцкалка. Производот е повеќенаменски, за прицвр..

300,00 ден.

Каиш за прицврстување товар 1x5m

Каиш за прицврстување товар 1x5m

80,00 ден.

Каиш за прицврстување товар 1x5m

Каиш за прицврстување товар со должина 5m.  Производот е повеќенаменски, за прицврстување на ..

80,00 ден.

Каиш за товар 1x5м

Каиш за товар 1x5м

160,00 ден.

Каиш за товар 1x5м

Се употребува како помагало за силно и безбедно прицврстување на разни товари во автомобили, занаетч..

160,00 ден.

Каиш за товар со крцкалка

Каиш за товар со крцкалка

600,00 ден.

Каиш за товар со крцкалка

Каиш за прицврстување на товар, со крцкалка и куки. Димензии: 25 cm x 5 m Начин на употреба:&nbs..

600,00 ден.

Каиши за прицврстување товар 2х2.5m

Каиши за прицврстување товар 2х2.5m

Два каиши за прицврстување товар со должина 2.5m. Производот е повеќенаменски, за прицврстување..

100,00 ден.

Ластици за товар со 2 куки 2x100 cm

Ластици за товар со 2 куки 2x100 cm

150,00 ден.

Ластици за товар со 2 куки 2x100 cm

2 ластици за товар со 2 метални безбедносни куки. Овој производ е повеќенаменски, за врзување на пре..

150,00 ден.

Ластици за товар со 2 куки 2x150 cm

Ластици за товар со 2 куки 2x150 cm

170,00 ден.

Ластици за товар со 2 куки 2x150 cm

2 ластици за товар со 2 метални безбедносни куки. Овој производ е повеќенаменски, за врзување на пре..

170,00 ден.

Ластици за товар со 2 куки 2x200 cm

Ластици за товар со 2 куки 2x200 cm

210,00 ден.

Ластици за товар со 2 куки 2x200 cm

2 ластици за товар со 2 метални безбедносни куки. Овој производ е повеќенаменски, за врзување на пре..

210,00 ден.

Ластици за товар со 8 куки

Ластици за товар со 8 куки

300,00 ден.

Ластици за товар со 8 куки

Ластици за врзување товар, со 8 метални куки.Должина на секој ластик: 1mШирина: 10mm..

300,00 ден.

Ластици за товар со 8 куки

Ластици за товар со 8 куки

220,00 ден.

Ластици за товар со 8 куки

Ластици за врзување товар, со 8 метални куки.Должина на секој ластик: 1mШирина: 10mm..

220,00 ден.

мрежа за товар

мрежа за товар

550,00 ден.

мрежа за товар

Растеглива мрежа за прицврстување секаков вид товар на кровни носачи, седло, во багажен простор,..

550,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 18 (2 страни)