Четки

ЧеткиAll surfaces detailing brushes Четки за чистење детали

All surfaces detailing brushes Четки за чистење детали

Четки за чистење тешко пристапни места и мали отвори од сите ентериерни и екстериерни површини како..

400,00 ден.

Гребач за мраз со четка 50cm

Гребач за мраз со четка 50cm

180,00 ден.

Гребач за мраз со четка 50cm

Двостран гребач за мраз со четка и долга рачка Димензии: 50cm x10cmДимензии на четката: 16cm ..

180,00 ден.

Гребач за мраз со четка на развлекување, 110cm

Гребач за мраз со четка на развлекување, 110cm

Гребач за мраз + четка, со алуминиумска, телескопска рачка која се продолжува. Должина: 70cm -..

600,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 30cm

Гребач за мраз со четка, 30cm

160,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 30cm

Двостран гребач за мраз со четка и кратка рачкаДимензии: 30cm x 10cmДимензии на четката: 12cm x 6cm ..

160,00 ден.

гребач за мраз со четка, 50cm

гребач за мраз со четка, 50cm

390,00 ден.

гребач за мраз со четка, 50cm

Краток, модерен гребач со четка и мека рачка Димензии: 50cm x 9cmДимензии на четката: 20cm x ..

390,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 60cm

Гребач за мраз со четка, 60cm

400,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 60cm

Краток, модерен гребач со четка и мека рачка Димензии: 60cm x10cmДимензии на четката: 20cm x ..

400,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 65cm

Гребач за мраз со четка, 65cm

800,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 65cm

Гребач за мраз изработен од квалитетен АBS материјал, интегрирана четка и мека рачкаДимензии: 65cm ..

800,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 65cm

Гребач за мраз со четка, 65cm

760,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 65cm

Гребач за мраз со интегрирана четка и мека рачка Димензии: 65cm x10cmДимензии на четката: 19c..

760,00 ден.

Гребач за мраз со четка,83 cm

Гребач за мраз со четка,83 cm

760,00 ден.

Гребач за мраз со четка,83 cm

Двостран гребач за мраз со четка и долга рачкаДолжина: 83cmДимензии на четката: 20cm x 6,5cm ..

760,00 ден.

Четка за бандажи

Четка за бандажи

320,00 ден.

Четка за бандажи

Округла четка за чистење бандажиСо мека, гумена и удобна рачкаДолжина: 28cm..

320,00 ден.

Четка за бандажи и детали

Четка за бандажи и детали

150,00 ден.

Четка за бандажи и детали

Четка за чистење бандажи и екстериерни детали.Со мека, гумена и удобна рачка.Должина: 21cm..

150,00 ден.

Четка за бандажи со долга рачка

Четка за бандажи со долга рачка

320,00 ден.

Четка за бандажи со долга рачка

Четка за чистење бандажи со долга рачкаСо мека, гумена и удобна рачкаСоодветна за сите видови фелниД..

320,00 ден.

Четка за миење возила со 4 страни и телескопска рачка до 2,6m

Четка за миење возила со 4 страни и телескопска рачка до 2,6m

Оваа четка за миење е четворострана и има лесна, алуминиумска, телескопска рачка која се издолжува и..

2.600,00 ден.

Четка за миење возила со телескопска рачка

Четка за миење возила со телескопска рачка

Оваа четка за миење има лесна, алуминиумска, телескопска рачка која се издолжува и до 300 cm и е иде..

1.550,00 ден.

Четка за стакло

Четка за стакло

550,00 ден.

Четка за стакло

..

550,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 16 (2 страни)