Гребачи за мраз, чистачи за стакло

Гребачи за мраз, чистачи за стаклоCrystal clear Чистач за стакло 54cm

Crystal clear Чистач за стакло 54cm

300,00 ден.

Crystal clear Чистач за стакло 54cm

Чистач за стакло со долга рачка.Мрежастиот сунѓер е наменет за лесно отстранување на катран и бубачк..

300,00 ден.

Spotless Glass Cleaner Чистач за стакло 57 cm

Spotless Glass Cleaner Чистач за стакло 57 cm

Чистач за стакло со дрвена рачка.Мрежастиот сунѓер е наменет за лесно отстранување на катран и бубач..

350,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мраз

60,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мраз со гумичка за собирање вода Димензии: 17cm x 10cm..

60,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мраз

45,00 ден.

Гребач за мраз

Едноставен гребач за мразДимензии: 12cm x 11cm ..

45,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мраз

45,00 ден.

Гребач за мраз

Двостран гребач за мраз со гумичка за собирање вода Димензии: 12cm x 11cm ..

45,00 ден.

гребач за мраз

гребач за мраз

40,00 ден.

гребач за мраз

Едноставен гребач за мраз во форма на триаголникДимензии: 12cm x 12cm ..

40,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мраз

160,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мразДолжина: 24 cmШирина:10,5 cm ..

160,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мраз

60,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мраз Димензии: 18cm x7cm ..

60,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мраз

160,00 ден.

Гребач за мраз

Гребач за мраз Димензии: 21cm x 9cm ..

160,00 ден.

гребач за мраз

гребач за мраз

200,00 ден.

гребач за мраз

Гребач за мразДимензии: 26cm x 10cm..

200,00 ден.

Гребач за мраз  со метално сечило

Гребач за мраз со метално сечило

Гребач за мраз со метално сечило и долга рачкаДимензии: 28cm x 10cm ..

240,00 ден.

Гребач за мраз и инка

Гребач за мраз и инка

130,00 ден.

Гребач за мраз и инка

Двонаменски производ кој служи како гребач за мраз и инкаСо голема и мала инка за сечија потребаДост..

130,00 ден.

Гребач за мраз од ABS

Гребач за мраз од ABS

145,00 ден.

Гребач за мраз од ABS

Гребач за мраз изработен од квалитетен АBS материјал Димензии: 26cm x 10cm..

145,00 ден.

Гребач за мраз со две страни

Гребач за мраз со две страни

60,00 ден.

Гребач за мраз со две страни

Двостран гребач за мраз со гумичка за собирање вода Димензии: 17cm x 11cm..

60,00 ден.

Гребач за мраз со мека рачка

Гребач за мраз со мека рачка

150,00 ден.

Гребач за мраз со мека рачка

Гребач за мраз со мека рачка. Димензии: 25cm x12cm ..

150,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 42 (3 страни)