Сунѓери и апликатори

Сунѓери и апликатори3 Полир сунѓери со рачка

3 Полир сунѓери со рачка

250,00 ден.

3 Полир сунѓери со рачка

3 полир сунѓери-падови идеални за полирање на ентериерот и екстериерот на вашиот автомобил. Рачката ..

250,00 ден.

Џамбо сунѓер

Џамбо сунѓер

120,00 ден.

Џамбо сунѓер

Висококвалитетен џамбо сунѓер за миење возила во вакуумирано пакување со димензии: 21 x 12 x 7.5 cm...

120,00 ден.

Микрофибер апликатор за восок со џеб

Микрофибер апликатор за восок со џеб

Микрофиберен апликатор за восок со џебДимензии:⌀12,5cmДебелина: 2cm..

70,00 ден.

Микрофибер пад за полирање стакло

Микрофибер пад за полирање стакло

Овој микрофибер пад за полирање служи за полирање на сите стаклени површини. Помага во одржување на..

120,00 ден.

мултифункционален сунѓер апликатор

мултифункционален сунѓер апликатор

Мултифункционален сунѓер апликатор. Соодветен за нанесување восок или средство за чистење и нега на..

70,00 ден.

Сет за миење возила

Сет за миење возила

820,00 ден.

Сет за миење возила

Овој сет за миење возила содржи: Кофа - 10LШампон со восокСунѓер за миењеСинтетичка еленска крп..

820,00 ден.

Сунѓер - ракавица за миење
Sale

Сунѓер - ракавица за миење

160,00 ден.80,00 ден.

Сунѓер - ракавица за миење

Мек сунѓер - ракавица за миење возила. Уникатниот дизајн овозможува заштита на прстите и ноктите при..

160,00 ден.80,00 ден.

Сунѓер за миење

Сунѓер за миење

60,00 ден.

Сунѓер за миење

Сунѓер за миење возила кој не остава бели траги и ефективно отстранува нечистотии. ..

60,00 ден.

Сунѓер за миење возила KING

Сунѓер за миење возила KING

90,00 ден.

Сунѓер за миење возила KING

Сунѓер за миење возила Достапен во бои: жолта..

90,00 ден.

Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)