Крпи

Крпи10 Работнички микрофибер крпи

10 Работнички микрофибер крпи

380,00 ден.

10 Работнички микрофибер крпи

Сет од 10 микрофибер, работнички крпи со димензии 30x30 cm.Идеални за во работилницаСо висок степен ..

380,00 ден.

2 во 1 Premium Микрофибер крпа 45x38cm

2 во 1 Premium Микрофибер крпа 45x38cm

350,00 ден.

2 во 1 Premium Микрофибер крпа 45x38cm

Висококвалитетна микрофибер крпа за чистење и полирање на сите екстериерни и ентериерни површини.Без..

350,00 ден.

2 во 1 микрофибер ракавица за миење

2 во 1 микрофибер ракавица за миење

2 во 1 ракавица за миење: Мрежест пад - отстранува тврдоглави дамки од бубачки и нечистоти..

310,00 ден.

3 Микрофибер крпи

3 Микрофибер крпи

200,00 ден.

3 Микрофибер крпи

Микрофибер крпи за чистење, сушење или полирање со димензии: 40х30 cmПрепорачана употреба: Микрофибе..

200,00 ден.

Clean & Shine Микрофибер крпа 30x30cm

Clean & Shine Микрофибер крпа 30x30cm

230,00 ден.

Clean & Shine Микрофибер крпа 30x30cm

Висококвалитетна микрофибер крпа за чистење и полирање на сите екстериерни и ентериерни површини.Без..

230,00 ден.

Еленска крпа

Еленска крпа

250,00 ден.

Еленска крпа

Оваа синтетичка еленска крпа има големи апсорбирачки својства и е исклучително мека и нежа, а истов..

250,00 ден.

Еленска крпа- Large

Еленска крпа- Large

500,00 ден.

Еленска крпа- Large

 Оваа синтетичка еленска крпа има големи апсорбирачки својства и е исклучително мека и нежа, а..

500,00 ден.

Крпа за стакло микрофибер 40x30cm

Крпа за стакло микрофибер 40x30cm

140,00 ден.

Крпа за стакло микрофибер 40x30cm

Крпа за чистење и полирање стаклени површини.Идеална за користење во возило или домаќинствоБлескави ..

140,00 ден.

Крпа за чистење кујна

Крпа за чистење кујна

150,00 ден.

Крпа за чистење кујна

Крпа за чистење кујна - проодира низ маснотиите и нечистотијата. Содржи природен антибактериски аген..

150,00 ден.

Крпа за чистење тоалет

Крпа за чистење тоалет

150,00 ден.

Крпа за чистење тоалет

Крпа за чистење тоалет - када, мијалник, санитарии, плочки, стакла, огледала. Содржи природен антиба..

150,00 ден.

Микрофибер крпа

Микрофибер крпа

85,00 ден.

Микрофибер крпа

Микрофибер крпа за чистење, сушење или полирање со високоабсорбирачка моќ, Наоѓа примена во чистење ..

85,00 ден.

Микрофибер пад за полирање стакло

Микрофибер пад за полирање стакло

Овој микрофибер пад за полирање служи за полирање на сите стаклени површини. Помага во одржување на..

120,00 ден.

Микрофиберна абсорбирачка крпа 40×60 cm

Микрофиберна абсорбирачка крпа 40×60 cm

Микрофиберна абсорбирачка крпаДимензија: 40×60 cm Производот се продава на парче,..

180,00 ден.

Микрофиберна крпа  за стакло 40×60 cm

Микрофиберна крпа за стакло 40×60 cm

Микрофиберна крпа  за стаклоДимензија: 40×60 cm Производот се продава на пар..

180,00 ден.

Микрофиберна крпа 40×60 cm

Микрофиберна крпа 40×60 cm

180,00 ден.

Микрофиберна крпа 40×60 cm

Микрофиберна крпа за повеќенаменска употреба Димензија: 40×60 cmПроизводот се продава на ..

180,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 21 (2 страни)