USB полначи, Bluetooth уреди2 во 1 USB полнач и hands free

2 во 1 USB полнач и hands free

2.000,00 ден.

2 во 1 USB полнач и hands free

-2.1А за брзо полнење-Полнете го вашиот мобилен уред додека примате повици со бежичниот hands-free-..

2.000,00 ден.

3 во 1 Hands Free. USB полнач, FM трансмитер

3 во 1 Hands Free. USB полнач, FM трансмитер

 3во 1 Hands free, USB полнач и FM трансмитерLED екранДвоен USB полнач со максимален излез 5V /..

1.300,00 ден.

6 во 1 универзален USB кабел за полнење

6 во 1 универзален USB кабел за полнење

Универзален USB кабел за полнење кој одговара на 6 типа на влезови и овозможува полнење на 6 различ..

370,00 ден.

USB адаптер со 4 влеза

USB адаптер со 4 влеза

320,00 ден.

USB адаптер со 4 влеза

USB адаптер со 4 влеза кој овозможува истовремено приклучување и полнење на 4 уреди. Должина на к..

320,00 ден.

USB полнач - сет

USB полнач - сет

350,00 ден.

USB полнач - сет

Сетот содржи: приклучок за на запалка во возило со еден USB излез, 3 во 1 USB кабел кој овозможува ..

350,00 ден.

USB полнач со 2 излеза
Sale

USB полнач со 2 излеза

580,00 ден.380,00 ден.

USB полнач со 2 излеза

Приклучок за на запалка со два излеза за поврзување на USB кабел.  Влез - 12V..

580,00 ден.380,00 ден.

USB полнач со 2 излези

USB полнач со 2 излези

300,00 ден.

USB полнач со 2 излези

Практично помагало кое служи за приклучување на повеќе видови на технички апарати преку USB к..

300,00 ден.

Двоен USB полнач

Двоен USB полнач

550,00 ден.

Двоен USB полнач

Двоен  USB Полнач Input 12 / 24V – Output 5V / 2.1A..

550,00 ден.

Полнач со 2 USB влеза

Полнач со 2 USB влеза

400,00 ден.

Полнач со 2 USB влеза

Полнач со 2 USB влеза кој овозможува истовремено полнење на 2 уреда. 2.1 Amp..

400,00 ден.

Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)