Тестери за антифриз и акумулаторТестер за акумулатор

Тестер за акумулатор

200,00 ден.

Тестер за акумулатор

МЕРЕЊЕ НА ЈАЧИНА НА АКУМУЛАТОРСКА КИСЕЛИНА:Вметнете ја ампулата за мерење на акумулаторска киселина ..

200,00 ден.

Тестер за акумулатор

Тестер за акумулатор

100,00 ден.

Тестер за акумулатор

Начин на употреба на инструментот:  Стиснете ја гумената пумпа, а потоа вметнете го цревото в..

100,00 ден.

Тестер за антифриз и акумулатори

Тестер за антифриз и акумулатори

МЕРЕЊЕ НА ЈАЧИНА НА АНТИФРИЗ:  Вметнете ја ампулата за мерење на антифриз во епруветата со тен..

230,00 ден.

Прикажани 1 до 3 од 3 (1 страни)