Детски и бебешки седиштаCompass 0-10kg
Sale

Compass 0-10kg

3.200,00 ден.2.850,00 ден.

Compass 0-10kg

Compass е бебешко седиште за во автомобил кое е функционира и како транспортер или во комбинација со..

3.200,00 ден.2.850,00 ден.

Fenix 0-18kg
Sale

Fenix 0-18kg

4.200,00 ден.3.360,00 ден.

Fenix 0-18kg

Fenix е бебешко седиште специјално дизјанирано и конструирано за новороденчиња. Гарантира удобност и..

4.200,00 ден.3.360,00 ден.

Tiger 15-36kg
Sale

Tiger 15-36kg

2.500,00 ден.1.450,00 ден.

Tiger 15-36kg

Tiger е детско седиште (седло за подигање) дизајнирано имајќи ги во предвид потребите на децата при ..

2.500,00 ден.1.450,00 ден.

Прикажани 1 до 3 од 3 (1 страни)