Старт каблиАдаптер и штипки за на акумулатор

Адаптер и штипки за на акумулатор

Конектирајте ги штипките со акумулаторот на возилото следејќи ги истите бои на клемите. Конектирајт..

150,00 ден.

Висококвалитетни кабли за палење

Висококвалитетни кабли за палење

Продолжни кабли за палење со висок квалитетДолжина на кабли: 4,5 mСигурен старт на лесни возила, кам..

1.620,00 ден.

Сет за итни случаи

Сет за итни случаи

800,00 ден.

Сет за итни случаи

Сет - кабли за палење 200A, ракавици за работа, светилка, јаже за влечење до 2.800 кг...

800,00 ден.

Старт кабли 200А

Старт кабли 200А

480,00 ден.

Старт кабли 200А

Кабли за палење со јачина 200 ампери. ..

480,00 ден.

Старт кабли 400А

Старт кабли 400А

900,00 ден.

Старт кабли 400А

Кабли за палење со јачина 400 ампери. ..

900,00 ден.

Старт кабли за палење 400А

Старт кабли за палење 400А

820,00 ден.

Старт кабли за палење 400А

Продолжни кабли за палење со висок квалитет, 400 ампериДолжина на кабли: 2.5 метри.Сигурен старт на ..

820,00 ден.

ШТИПКИ ЗА ПРОДОЛЖНИ КАБЛИ 600А

ШТИПКИ ЗА ПРОДОЛЖНИ КАБЛИ 600А

140,00 ден.

ШТИПКИ ЗА ПРОДОЛЖНИ КАБЛИ 600А

Со пластични рачки. 2 парчиња. Димензии:36.0 x 36.0 x 36.0 cm..

140,00 ден.

Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)