Дигалки, пумпи и компресориКомпресор 250psi 12V

Компресор 250psi 12V

750,00 ден.

Компресор 250psi 12V

Компресор со продолжен кабел и приклучок за на запалка од возило. Во комплтетот има и додатни адапт..

750,00 ден.

Мал компресор 12V

Мал компресор 12V

430,00 ден.

Мал компресор 12V

Мал компресор (12V) за пумпање и дишење на топки, душеци. Со 3 метри продолжен кабел и прекинувач к..

430,00 ден.

Метален компресор 100psi

Метален компресор 100psi

1.850,00 ден.

Метален компресор 100psi

Висококвалитетен компресор на 12V, со манометар, растегливо црево и додатоци за пумпање на велосипе..

1.850,00 ден.

Механичка дигалка-жаба- 1 Тон

Механичка дигалка-жаба- 1 Тон

2.000,00 ден.

Механичка дигалка-жаба- 1 Тон

Механичка дигалка-жаба- 1 ТонСертификати за квалитет: TUV/GS ..

2.000,00 ден.

ножна пумпа со два цилиндри

ножна пумпа со два цилиндри

500,00 ден.

ножна пумпа со два цилиндри

Висококвалитетна пумпа со два цилиндри, манометар и додатоци за пумпање на велосипеди, душеци, топк..

500,00 ден.

Ножна пумпа со еден цилиндер

Ножна пумпа со еден цилиндер

850,00 ден.

Ножна пумпа со еден цилиндер

Висококвалитетна пумпа со еден цилиндер, манометар и додатоци за пумпање на велосипеди, душеци, топ..

850,00 ден.

Ножна пумпа со еден цилиндер

Ножна пумпа со еден цилиндер

300,00 ден.

Ножна пумпа со еден цилиндер

*Со еден цилиндар и два адаптери *Прецизен манометар *Гумиран дел за пумпање *Заклучување за поле..

300,00 ден.

ХИДРАУЛИЧНА ДИГАЛКА 12Т

ХИДРАУЛИЧНА ДИГАЛКА 12Т

2.000,00 ден.

ХИДРАУЛИЧНА ДИГАЛКА 12Т

Хидраулична дигалка од 12Т за сите типови возила ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТА..

2.000,00 ден.

Хидраулична дигалка 2Т

Хидраулична дигалка 2Т

1.100,00 ден.

Хидраулична дигалка 2Т

Хидраулична дигалка од 2Т за сите типови возилаОВОЈ ПРОИЗВОД Н..

1.100,00 ден.

Хидраулична Дигалка 2Т

Хидраулична Дигалка 2Т

6.000,00 ден.

Хидраулична Дигалка 2Т

Хидраулична дигалка 2Т TUV/GS сертифициранаНапомена: Производот не подлегнува на бесплатн..

6.000,00 ден.

хидраулична дигалка 6Т

хидраулична дигалка 6Т

1.300,00 ден.

хидраулична дигалка 6Т

Хидраулична дигалка од 6Т за сите типови возилаОВОЈ ПРОИЗВОД Н..

1.300,00 ден.

хидраулична дигалка 8Т

хидраулична дигалка 8Т

1.600,00 ден.

хидраулична дигалка 8Т

Хидраулична дигалка од 8Т за сите типови возилаОВОЈ ПРОИЗВОД Н..

1.600,00 ден.

Прикажани 1 до 12 од 12 (1 страни)