Кровни носачи

Кровни носачиAutoMaxi ALU алуминиумски кровни носачи

AutoMaxi ALU алуминиумски кровни носачи

Две алуминимски шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 107 cm, 115 cm, 1..

8.700,00 ден.

Automaxi Pro Rack Large 2 Кровни носачи за доставни возила

Automaxi Pro Rack Large 2 Кровни носачи за доставни возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со две шипки.Диме..

10.300,00 ден.

AutoMaxi Pro Rack Medium 2 Кровни носачи за комерцијални возила

AutoMaxi Pro Rack Medium 2 Кровни носачи за комерцијални возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со две шипки. Димензии..

5.000,00 ден.

AutoMaxi Pro Rack Medium 3 Кровни носачи за комерцијални возила

AutoMaxi Pro Rack Medium 3 Кровни носачи за комерцијални возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со три шипки. Димензии..

6.500,00 ден.

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

Механизми за возила со три врати кај кои нема можност за монтажа на задната шипка. Овој сет е дода..

3.000,00 ден.

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

5.000,00 ден.

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

Челични, пластифицирани кровни носачи. Максимална носивост: 50 kg / 75 kg Сертификати за квалит..

5.000,00 ден.

Aviator L Алуминиумски кровни носачи за караван возила

Aviator L Алуминиумски кровни носачи за караван возила

 Кровни носачи за караван возила со постоечки кровни шипки.Со систем за заклучувањеДолжина: 130..

3.900,00 ден.

Aviator Алуминиумски кровни носачи за караван возила

Aviator Алуминиумски кровни носачи за караван возила

 Кровни носачи за караван возила со постоечки кровни шипки.Со систем за заклучувањеДолжина: 120..

3.600,00 ден.

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

6.000,00 ден.

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

Две овални алуминиумски шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 110 cm, ..

6.000,00 ден.

CAM COMPOCAR FE овални челични кровни носачи

CAM COMPOCAR FE овални челични кровни носачи

Две овални челични шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 11..

3.500,00 ден.

CAM LOGICO FE овални челични кровни носачи

CAM LOGICO FE овални челични кровни носачи

Две овални челични шипки + механизми + капачиња Шипките се достапни во следнит..

5.500,00 ден.

CAM LOGICO SW за караван возила

CAM LOGICO SW за караван возила

4.550,00 ден.

CAM LOGICO SW за караван возила

Овални, челични, пластифицирани шипки. Со механизми за монтажа на надолжните ролови на караван воз..

4.550,00 ден.

CAM TOTUS ALU алуминиумски кровни носачи

CAM TOTUS ALU алуминиумски кровни носачи

Две алуминиумски шипки + механизми + капачиња за механизмите со клучеви Шипките се достапни во сл..

9.900,00 ден.

CAM TOTUS FE челични кровни носачи

CAM TOTUS FE челични кровни носачи

8.200,00 ден.

CAM TOTUS FE челични кровни носачи

Две челични шипки + механизми + капачиња за механизмите со клучеви Шипките се достапни во следнит..

8.200,00 ден.

CAM totus fly алуминиумски кровни носачи 130cm "New generation"

CAM totus fly алуминиумски кровни носачи 130cm "New generation"

 Fly е новото аеродинамично и "безшумно" издание од линијата Totus на италијанск..

11.500,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 68 (5 страни)