За дом

    


Senso Home Ароматична миризлива свеќа
Sale

Senso Home Ароматична миризлива свеќа

270,00 ден.216,00 ден.

Senso Home Ароматична миризлива свеќа

 Senso Home линијата освежувачи за дом од Dr.Marcus се додаток кој ќе внесе стилски допир и &n..

270,00 ден.216,00 ден.

Неутрализатор на миризби од цигари

Неутрализатор на миризби од цигари

 Единствената технологија Neutrafresh овозможува ефективна неутрализација на непријатни миризб..

180,00 ден.

Неутрализатор на непријатни миризби

Неутрализатор на непријатни миризби

Ефективно ги отстранува сите непријатни миризби од материјалите и воздухот (чад, храна, фарба, тоа..

180,00 ден.

Освежувач за простории со стапчиња 100ml
Sale

Освежувач за простории со стапчиња 100ml

450,00 ден.360,00 ден.

Освежувач за простории со стапчиња 100ml

 Senso Home линијата освежувачи за дом од Dr.Marcus се додаток кој ќе внесе стилски допир и &n..

450,00 ден.360,00 ден.

Освежувач за простории со стапчиња 50ml
Sale

Освежувач за простории со стапчиња 50ml

350,00 ден.280,00 ден.

Освежувач за простории со стапчиња 50ml

 Senso Home линијата освежувачи за дом од Dr.Marcus се додаток кој ќе внесе стилски допир и &n..

350,00 ден.280,00 ден.

Освежувач и неутрализатор
Sale

Освежувач и неутрализатор

100,00 ден.60,00 ден.

Освежувач и неутрализатор

Purity auto се специјални гранули кои ги апсорбираат непријатните мириси, истовремено ослободувајќ..

100,00 ден.60,00 ден.

Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)