Промотивни сетови со кровни куфери и носачиПромотивен сет 1 – кровен куфер 320L + кровни носачи со механизми

Промотивен сет 1 – кровен куфер 320L + кровни носачи со механизми

Промотивен сет – кровен куфер 320L + челични кровни носачи Кровен куфер  Капацитет: ..

14.750,00 ден.

Промотивен сет 2 - кровен куфер 340L + кровни носачи со механизми

Промотивен сет 2 - кровен куфер 340L + кровни носачи со механизми

Сетот содржи:1. Кровен куфер CAM DIAMOND 340LНадворешни димензии: Д - 131 cm; Ш - 78 cm; В - 3..

16.050,00 ден.

Промотивен сет 3 - кровен куфер 430l + кровни носачи со механизми

Промотивен сет 3 - кровен куфер 430l + кровни носачи со механизми

Сетот содржи:1. Кровен куфер CAM SPORT 430LНадворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; В - 37..

18.880,00 ден.

ПРОМОТИВЕН СЕТ 4 - КРОВЕН КУФЕР 480L + КРОВНИ НОСАЧИ СО МЕХАНИЗМИ

ПРОМОТИВЕН СЕТ 4 - КРОВЕН КУФЕР 480L + КРОВНИ НОСАЧИ СО МЕХАНИЗМИ

Промотивен сет - кровен куфер 480L + челични кровни носачиКровен куферКапацитет: 480LНадворешни..

17.770,00 ден.

Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)