Седла (роштиљ)AutoMaxi Prodeck 500 Кровен багажник - седло

AutoMaxi Prodeck 500 Кровен багажник - седло

Комплетен кровен багажник за доставни возила со 7 челични шипки. Носивост: 75 kgСертификати за..

11.000,00 ден.

CAM LASER Кровен багажник - седло 100х110 mm

CAM LASER Кровен багажник - седло 100х110 mm

Практично седло, едноставно монтирање и демонтирање на сите видови на кровни носачи со максимална ш..

5.000,00 ден.

CAM LASER Кровен багажник - седло 130х110 mm

CAM LASER Кровен багажник - седло 130х110 mm

Практично седло, едноставно монтирање и демонтирање на сите видови на кровни носачи со максимална ш..

5.500,00 ден.

CAM MAGICO Кровен багажник - седло

CAM MAGICO Кровен багажник - седло

2.500,00 ден.

CAM MAGICO Кровен багажник - седло

Практично седло, едноставно монтирање и демонтирање на сите видови на кровни носачи.Сертификати за ..

2.500,00 ден.

Алуминиумско седло  (роштиљ) 100 х 140 cm

Алуминиумско седло (роштиљ) 100 х 140 cm

 Алуминиумско седло за на кров кое се монтира на кровни носачи. Наменето за секаков вид товар.Б..

8.000,00 ден.

Кровен багажник - седло

Кровен багажник - седло

7.500,00 ден.

Кровен багажник - седло

Комплетен челичен кровен багажник  со систем за заклучување од 110 cm.Димензии: 110 х 104 cm..

7.500,00 ден.

Кровен багажник - седло

Кровен багажник - седло

8.000,00 ден.

Кровен багажник - седло

Комплетен челичен кровен багажник  со систем за заклучување од 125 cm.Димензии: 125 х 104&..

8.000,00 ден.

Кровен багажник - седло

Кровен багажник - седло

7.800,00 ден.

Кровен багажник - седло

Челичен кровен багажник – седло кој се монтира на попречни носачи. Должина: 170 cmСертификати з..

7.800,00 ден.

Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)