Држачи за скии

Држачи за скииДржач за 1 пар скии

Држач за 1 пар скии

600,00 ден.

Држач за 1 пар скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 1 пар скии.Максимална брзина на возење со..

600,00 ден.

Држач за 3 пара скии

Држач за 3 пара скии

2.000,00 ден.

Држач за 3 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 3 пара скии.Со систем за заклучување.Макс..

2.000,00 ден.

Држач за скии - внатрешен, за кровен куфер

Држач за скии - внатрешен, за кровен куфер

Држач за скии и сноуборд даски кој се поставува во внатрешноста на вашиот кровен куфер и овозможува..

2.500,00 ден.

Прикажани 16 до 18 од 18 (2 страни)