Држачи за скии

Држачи за скии Menabo Yelo за 6 пара скии
Sale

Menabo Yelo за 6 пара скии

7.000,00 ден.5.800,00 ден.

Menabo Yelo за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)&nbs..

7.000,00 ден.5.800,00 ден.

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

4.200,00 ден.

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи. Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Nordic) ..

4.200,00 ден.

Green Valley Easy snow rider за 6 пара скии

Green Valley Easy snow rider за 6 пара скии

7.300,00 ден.

Green Valley Easy snow rider за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на алуминиумски или челични кровни носачи со брз клик систем на монтаж..

7.300,00 ден.

Green Valley Rider 4 за 4 пара скии

Green Valley Rider 4 за 4 пара скии

4.800,00 ден.

Green Valley Rider 4 за 4 пара скии

Држач за скии кој се монтира на алуминиумски (или челични со доплата*) кровни носачи со брз систем ..

4.800,00 ден.

Green Valley Rider 5 за 6 пара скии

Green Valley Rider 5 за 6 пара скии

5.000,00 ден.

Green Valley Rider 5 за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на алуминиумски (или челични со доплата*) кровни носачи со брз систем ..

5.000,00 ден.

HAKR Држач за 6 пара скии

HAKR Држач за 6 пара скии

3.800,00 ден.

HAKR Држач за 6 пара скии

 Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving,..

3.800,00 ден.

Kit Rialzi - сет подметачи за зголемување на висината на држачите за скии

Kit Rialzi - сет подметачи за зголемување на висината на држачите за скии

Сет пластични подметачи за зголемување на висината на држачите за скии во случај растојанието помеѓ..

600,00 ден.

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

8.000,00 ден.

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 3 пара скии (Slalom, Carving, Nordic) или 2 сно..

8.000,00 ден.

Menabo Frozen Alu  за 5 пара скии
Sale

Menabo Frozen Alu за 5 пара скии

5.100,00 ден.4.900,00 ден.

Menabo Frozen Alu за 5 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи. Соодветен за 5 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)..

5.100,00 ден.4.900,00 ден.

Menabo Frozen alu plus за 6 пара скии

Menabo Frozen alu plus за 6 пара скии

5.600,00 ден.

Menabo Frozen alu plus за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)&nbs..

5.600,00 ден.

menabo Himalaya за 2 пара скии
Sale

menabo Himalaya за 2 пара скии

5.600,00 ден.5.000,00 ден.

menabo Himalaya за 2 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 2 пара скии (Slalom, Carving, Nordic) и 4 пара с..

5.600,00 ден.5.000,00 ден.

menabo Iceberg за 4 пара скии

menabo Iceberg за 4 пара скии

3.900,00 ден.

menabo Iceberg за 4 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.  Напомена: Држачите се монтираат на кровн..

3.900,00 ден.

menabo Igloo за 2 пара скии
Sale

menabo Igloo за 2 пара скии

3.500,00 ден.3.200,00 ден.

menabo Igloo за 2 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 2 пара скии (Slalom, Carving, Nordic). Максимална нос..

3.500,00 ден.3.200,00 ден.

menabo Shuttle за 2 пара скии
Sale

menabo Shuttle за 2 пара скии

4.200,00 ден.3.900,00 ден.

menabo Shuttle за 2 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 2 пара скии (Slalom, Carving, Nordic). Максимална нос..

4.200,00 ден.3.900,00 ден.

menabo Silver Ice за 6 пара скии
Sale

menabo Silver Ice за 6 пара скии

7.000,00 ден.5.800,00 ден.

menabo Silver Ice за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи. Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)..

7.000,00 ден.5.800,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 25 (2 страни)