Велосипедски држачи

Велосипедски држачиFarad Maira држач за 1 велосипед

Farad Maira држач за 1 велосипед

5.500,00 ден.

Farad Maira држач за 1 велосипед

Универзален држач за велосипед изработен од најквалитен алуминиум, соодветен за сите типови кровни н..

5.500,00 ден.

Farad Pesio држач за 1 велосипед

Farad Pesio држач за 1 велосипед

8.100,00 ден.

Farad Pesio држач за 1 велосипед

Универзален држач за велосипед изработен од најквалитен алуминиум, соодветен за сите типови алуминиу..

8.100,00 ден.

Green Valley Adventure држач за 1 велосипед

Green Valley Adventure држач за 1 велосипед

2.700,00 ден.

Green Valley Adventure држач за 1 велосипед

Челичен држач за велосипед наменет за кружни велосипедски рамови до 70mm. Направен од силен челик со..

2.700,00 ден.

Green Valley Fast Rider држач за 1 велосипед

Green Valley Fast Rider држач за 1 велосипед

8.400,00 ден.

Green Valley Fast Rider држач за 1 велосипед

Пренесувањето на велосипеди е многу полесно со Fast Rider!Алуминиумски држач за 1 велосипед кој се м..

8.400,00 ден.

K39 Sagittar за 1 велосипед

K39 Sagittar за 1 велосипед

3.900,00 ден.

K39 Sagittar за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Максимална носивост: 15 kgМаксимална..

3.900,00 ден.

Menabo Asso  за 1 велосипед

Menabo Asso за 1 велосипед

5.000,00 ден.

Menabo Asso за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Со вклучен систем за заклучување. ..

5.000,00 ден.

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

7.500,00 ден.

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на џип возилото, на резервната гума. Без систе..

7.500,00 ден.

menabo Iron за 1 велосипед

menabo Iron за 1 велосипед

4.200,00 ден.

menabo Iron за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Со вклучен систем за заклучување. ..

4.200,00 ден.

menabo Juza за 1 велосипед

menabo Juza за 1 велосипед

5.800,00 ден.

menabo Juza за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Со вклучен систем за заклучување. Т..

5.800,00 ден.

menabo Logic 3 за 3 велосипеди

menabo Logic 3 за 3 велосипеди

9.500,00 ден.

menabo Logic 3 за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

9.500,00 ден.

menabo Main за 3 велосипеди

menabo Main за 3 велосипеди

4.200,00 ден.

menabo Main за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

4.200,00 ден.

menabo Mistral за 3 велосипеди

menabo Mistral за 3 велосипеди

4.000,00 ден.

menabo Mistral за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

4.000,00 ден.

menabo Naos Kit + Дополнителен сет

menabo Naos Kit + Дополнителен сет

3.200,00 ден.

menabo Naos Kit + Дополнителен сет

Дополнителен сет за држачи за велосипед Naos.  Додатната пруга овозможува монтажа на уште еде..

3.200,00 ден.

Menabo Pro Tour за 1 велосипед

Menabo Pro Tour за 1 велосипед

4.350,00 ден.

Menabo Pro Tour за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи. Со систем за заклучување на држачот за кр..

4.350,00 ден.

menabo Race 3 за 3 велосипеди

menabo Race 3 за 3 велосипеди

12.700,00 ден.

menabo Race 3 за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на кука. Без систем за заклучувањ..

12.700,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 71 (5 страни)