Кровни куфери

Кровни куфериCAM Diamond 340L

CAM Diamond 340L

10.350,00 ден.

CAM Diamond 340L

Капацитет: 340L Надворешни димензии: Д – 131 cm; Ш – 78 cm; В – 38 cm Тежина на куферот: 11..

10.350,00 ден.

CAM ELITE 500L

CAM ELITE 500L

17.000,00 ден.

CAM ELITE 500L

Капацитет: 500LНадворешни димензии: Д - 225 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cmТежина на куферот: 20 kgМак..

17.000,00 ден.

CAM SPORT 430L Black

CAM SPORT 430L Black

16.000,00 ден.

CAM SPORT 430L Black

Капацитет: 430L Надворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cm Тежина на куферот: 14 kg ..

16.000,00 ден.

CAM SPORT 430L Dark Gray

CAM SPORT 430L Dark Gray

16.000,00 ден.

CAM SPORT 430L Dark Gray

Капацитет: 430L Надворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cm Тежина на куферот: 14 kg ..

16.000,00 ден.

CARBON 320L

CARBON 320L

11.200,00 ден.

CARBON 320L

Капацитет: 320LНадворешни димензии: Д – 130 cm; Ш – 78 cm; В – 35 cmТежина ..

11.200,00 ден.

CARBON 400L

CARBON 400L

13.800,00 ден.

CARBON 400L

Капацитет: 400LНадворешни димензии: Д – 169 cm; Ш – 79 cm; В – 38 cmТежина на куферот..

13.800,00 ден.

Carbon 480L

Carbon 480L

15.900,00 ден.

Carbon 480L

Капацитет: 480LНадворешни димензии: Д – 198 cm; Ш – 79 cm; В – 38 cm Тежин..

15.900,00 ден.

Farad Crub N18 black 430L

Farad Crub N18 black 430L

17.600,00 ден.

Farad Crub N18 black 430L

 Со модерен и аеродинамичен дизајн, направен од материјал отпорен на кршење, лупење, UV зраче..

17.600,00 ден.

Farad Dory N22 black 340L

Farad Dory N22 black 340L

15.100,00 ден.

Farad Dory N22 black 340L

 Со модерен и аеродинамичен дизајн, направен од материјал отпорен на кршење, лупење, UV зраче..

15.100,00 ден.

Farad Koral N19 Black 400L

Farad Koral N19 Black 400L

19.500,00 ден.

Farad Koral N19 Black 400L

Капацитет: 400LНадворешни димензии: Д - 160 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cm Внатрешни димензии: Д - 153..

19.500,00 ден.

Farad Koral N19 silver 400L

Farad Koral N19 silver 400L

19.500,00 ден.

Farad Koral N19 silver 400L

Капацитет: 400LНадворешни димензии: Д - 160 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 153cm..

19.500,00 ден.

Farad Koral N20 black 480L

Farad Koral N20 black 480L

23.800,00 ден.

Farad Koral N20 black 480L

Капацитет: 480LНадворешни димензии: Д - 190 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 182c..

23.800,00 ден.

Farad Koral N20 black matte 480L

Farad Koral N20 black matte 480L

21.700,00 ден.

Farad Koral N20 black matte 480L

Капацитет: 480LНадворешни димензии: Д - 190 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 182c..

21.700,00 ден.

Farad Koral N20 silver 480L

Farad Koral N20 silver 480L

23.800,00 ден.

Farad Koral N20 silver 480L

Капацитет: 480LНадворешни димензии: Д - 190 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 182c..

23.800,00 ден.

Farad Koral N20 Silver matte 480L

Farad Koral N20 Silver matte 480L

21.700,00 ден.

Farad Koral N20 Silver matte 480L

Капацитет: 480LНадворешни димензии: Д - 190 cm; Ш - 80 cm; В - 40 cmВнатрешни димензии: Д - 182c..

21.700,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 64 (5 страни)