Кровни носачи

Кровни носачиAurelius Professional Граничници за скали

Aurelius Professional Граничници за скали

2.300,00 ден.

Aurelius Professional Граничници за скали

Граничници за скали за кровни носачи Professional Aurelius.  Сет од 2 парчиња..

2.300,00 ден.

Aurelius Professional ролови - носачи 2 реда

Aurelius Professional ролови - носачи 2 реда

9.900,00 ден.

Aurelius Professional ролови - носачи 2 реда

Челични, пластифицирани, потцинковани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со две шипки..

9.900,00 ден.

Aurelius Professional ролови - носачи 3 реда

Aurelius Professional ролови - носачи 3 реда

13.500,00 ден.

Aurelius Professional ролови - носачи 3 реда

Челични, пластифицирани, потцинковани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со три шипки..

13.500,00 ден.

Aurilis Professional stair roller

Aurilis Professional stair roller

4.000,00 ден.

Aurilis Professional stair roller

Ролер за скали, за монтажа на ролови Professional Aurillis 68sm..

4.000,00 ден.

AutoMaxi ALU алуминиумски кровни носачи

AutoMaxi ALU алуминиумски кровни носачи

Две алуминимски шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 107 cm, 115 cm, 1..

8.700,00 ден.

Automaxi Pro Rack Large 2 Кровни носачи за доставни возила

Automaxi Pro Rack Large 2 Кровни носачи за доставни возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со две шипки.Диме..

10.300,00 ден.

AutoMaxi Pro Rack Medium 2 Кровни носачи за комерцијални возила

AutoMaxi Pro Rack Medium 2 Кровни носачи за комерцијални возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со две шипки. Димензии..

5.000,00 ден.

AutoMaxi Pro Rack Medium 3 Кровни носачи за комерцијални возила

AutoMaxi Pro Rack Medium 3 Кровни носачи за комерцијални возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со три шипки. Димензии..

6.500,00 ден.

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

Механизми за возила со три врати кај кои нема можност за монтажа на задната шипка. Овој сет е дода..

3.000,00 ден.

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

5.000,00 ден.

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

Челични, пластифицирани кровни носачи. Максимална носивост: 50 kg / 75 kg Сертификати за квалит..

5.000,00 ден.

Aviator L Алуминиумски кровни носачи за караван возила

Aviator L Алуминиумски кровни носачи за караван возила

 Кровни носачи за караван возила со постоечки кровни шипки.Со систем за заклучувањеДолжина: 130..

3.900,00 ден.

Aviator Алуминиумски кровни носачи за караван возила

Aviator Алуминиумски кровни носачи за караван возила

 Кровни носачи за караван возила со постоечки кровни шипки.Со систем за заклучувањеДолжина: 120..

3.600,00 ден.

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

6.000,00 ден.

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

Две овални алуминиумски шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 110 cm, ..

6.000,00 ден.

CAM COMPOCAR FE овални челични кровни носачи

CAM COMPOCAR FE овални челични кровни носачи

Две овални челични шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 11..

3.500,00 ден.

CAM LOGICO FE овални челични кровни носачи

CAM LOGICO FE овални челични кровни носачи

Две овални челични шипки + механизми + капачиња Шипките се достапни во следнит..

5.500,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 72 (5 страни)