КРОВНИ КУФЕРИ И ДРЖАЧИ Menabo Yelo за 6 пара скии
Sale

Menabo Yelo за 6 пара скии

7.000,00 ден.5.800,00 ден.

Menabo Yelo за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)&nbs..

7.000,00 ден.5.800,00 ден.

AutoMaxi ALU алуминиумски кровни носачи

AutoMaxi ALU алуминиумски кровни носачи

Две алуминимски шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 107 cm, 115 cm, 1..

8.000,00 ден.

Automaxi FE челични кровни носачи

Automaxi FE челични кровни носачи

6.300,00 ден.

Automaxi FE челични кровни носачи

Две челични шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 107 cm, 115 cm, 123 ..

6.300,00 ден.

Automaxi Pro Rack Large 2 Кровни носачи за доставни возила

Automaxi Pro Rack Large 2 Кровни носачи за доставни возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со две шипки.Диме..

10.300,00 ден.

AutoMaxi Pro Rack Medium 2 Кровни носачи за комерцијални возила

AutoMaxi Pro Rack Medium 2 Кровни носачи за комерцијални возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со две шипки. Димензии..

5.000,00 ден.

AutoMaxi Pro Rack Medium 3 Кровни носачи за комерцијални возила

AutoMaxi Pro Rack Medium 3 Кровни носачи за комерцијални возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со три шипки. Димензии..

6.500,00 ден.

AutoMaxi Prodeck 500 Кровен багажник - седло

AutoMaxi Prodeck 500 Кровен багажник - седло

Комплетен кровен багажник за доставни возила со 7 челични шипки. Носивост: 75 kgСертификати за..

11.000,00 ден.

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

Механизми за возила со три врати кај кои нема можност за монтажа на задната шипка. Овој сет е дода..

3.000,00 ден.

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

4.000,00 ден.

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

Челични, пластифицирани кровни носачи. Максимална носивост: 50 kg / 75 kg Сертификати за квалит..

4.000,00 ден.

CAM Airtek 430L

CAM Airtek 430L

16.000,00 ден.

CAM Airtek 430L

Капацитет: 430L Надворешни димензии: Д – 180 cm; Ш – 78 cm; В – 37 cm Тежина на куферот: 14 kg ..

16.000,00 ден.

CAM Airtek 500L

CAM Airtek 500L

20.000,00 ден.

CAM Airtek 500L

Капацитет: 500L Надворешни димензии: Д – 225 cm; Ш – 78 cm; В – 37 cm Тежина на куферот: 21 kg ..

20.000,00 ден.

CAM CARBON 430L

CAM CARBON 430L

15.200,00 ден.

CAM CARBON 430L

Капацитет: 430L Надворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cm Тежина на куферот: 14 kg ..

15.200,00 ден.

Cam Classic 320L

Cam Classic 320L

7.300,00 ден.

Cam Classic 320L

Капацитет: 320L Надворешни димензии: Д - 132 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cm Тежина на куферот: 11 kg ..

7.300,00 ден.

cam Classic 500L

cam Classic 500L

13.200,00 ден.

cam Classic 500L

Капацитет: 500LНадворешни димензии: Д - 225 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cmТежина на куферот: 21 kgМаксимал..

13.200,00 ден.

CAM CLASSIC DARK 430L

CAM CLASSIC DARK 430L

11.500,00 ден.

CAM CLASSIC DARK 430L

Капацитет: 430L Надворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; В - 37 cm Тежина на куферот: 14 kg ..

11.500,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 289 (20 страни)