Екстериер Turtle Wax Metallic + PTFE  Металик восок со тефлон

Turtle Wax Metallic + PTFE Металик восок со тефлон

Овој восок нуди подобрен сјај и долготрајни резултати. Тефлонскиот додаток е дизајниран за исклучи..

530,00 ден.

 Turtle Wax Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Turtle Wax Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Единствено PH неутрално средство за чистење фелни кое преминува во црвено додека отстранува не..

630,00 ден.

 Turtle Wax Redline 5L - спреј за чистење фелни PH неутрален

Turtle Wax Redline 5L - спреј за чистење фелни PH неутрален

Единствено PH неутрално средство за чистење фелни кое преминува во црвено додека отстранува не..

2.000,00 ден.

 Turtle Wax Renew polish Полир за реставрација на боја и сјај

Turtle Wax Renew polish Полир за реставрација на боја и сјај

Решение за реставрација на бојата и нејзиниот сјај, во еден чекор. Лесно отстранува гребаници, греб..

550,00 ден.

 Turtle Wax Scratch remover Паста за отстранување гребнатини

Turtle Wax Scratch remover Паста за отстранување гребнатини

Специјална формула за пополнување на гребнатини со многу фини абразивни креми која не предизвикува м..

400,00 ден.

 Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

360,00 ден.

Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

Шампон за возила со восок од 500 мл. за 30 перења на вашето возило.Овој производ е светски најпознат..

360,00 ден.

Black in a flash Спреј за надворешни пластики и гуми

Black in a flash Спреј за надворешни пластики и гуми

Спреј наменет за чистење и обнова на сите надворешни  гумени и пластични површини на автомобило..

520,00 ден.

Color Fix Коректор за боја

Color Fix Коректор за боја

190,00 ден.

Color Fix Коректор за боја

Color Fix Corrector е траен коректор за гребаници на обоени површини вклучувајќи метал, гума, дрво,..

190,00 ден.

Dr Marcus Titanium спреј восок

Dr Marcus Titanium спреј восок

330,00 ден.

Dr Marcus Titanium спреј восок

Овој спреј восок е најбрзо решение до постигнување сјај, заштита и хидрофобност на бојата на вашет..

330,00 ден.

Dr Marcus Titanium Спреј за гуми

Dr Marcus Titanium Спреј за гуми

260,00 ден.

Dr Marcus Titanium Спреј за гуми

Благодарение на напредната технологија, Dr. Marcus Titanium Tire Shine  ефективно ги чисти и ..

260,00 ден.

Dr Marcus Titanium Спреј за одмрзнување

Dr Marcus Titanium Спреј за одмрзнување

280,00 ден.

Dr Marcus Titanium Спреј за одмрзнување

Благодарение на напредната технологија Dr. Marcus - Ice Breaker исклучително ефикасно ги отстранува..

280,00 ден.

Dr Marcus Titanium Спреј за чистење стакло

Dr Marcus Titanium Спреј за чистење стакло

Напредната Титаниумска технологија има троен ефект. Лесно ја отстранува нечистотијата и масните дам..

270,00 ден.

Dr Marcus Titanium Средство за отстранување инсекти и смола

Dr Marcus Titanium Средство за отстранување инсекти и смола

 Благодарение на напредната технологија Dr. Marcus - Insect & Tar Remover ефикасно отстран..

270,00 ден.

Dr Marcus Titanium Шампон за возила

Dr Marcus Titanium Шампон за возила

160,00 ден.

Dr Marcus Titanium Шампон за возила

Многу ефикасен и универзален шампон за сите видови возила. Префинето ги отстранува нечистотиите. Сп..

160,00 ден.

Dr Marcus Titanium Шампон со восок

Dr Marcus Titanium Шампон со восок

180,00 ден.

Dr Marcus Titanium Шампон со восок

Многу ефикасен и универзален шампон со восок за сите видови возила. Префинето ги отстранува нечисто..

180,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 87 (6 страни)