Ентериер Turtle Wax Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

Turtle Wax Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

Млеко за одржување на пластичниот ентериер во возилата препорачливo за поновите типови на возила ка..

440,00 ден.

 Turtle Wax Fresh shine Спреј за маска

Turtle Wax Fresh shine Спреј за маска

340,00 ден.

Turtle Wax Fresh shine Спреј за маска

Спреј за маска (кокпит) со повеќе мириси. Остава прекрасен сјај на маската по нанесувањето, а воедн..

340,00 ден.

 Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Висококвалитетен спреј-пена за чистење на внатершниот текстилен, теписонски и пластичен ентериер на..

410,00 ден.

 Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Спреј за чистење на внатрешниот пластичен, текстилен и теписонски енетериер на автомобилот со додат..

500,00 ден.

 Turtle Wax Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Turtle Wax Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Млеко за кожа кое ефикасно отстранува нечистотии од секаков вид кожа како во возилото така и во дом..

550,00 ден.

turtle wax Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

turtle wax Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

Лесен и едноставен за користење на сите тврди површини во возилото: маска, стакла, екрани и по..

470,00 ден.

turtle wax Fresh clean - Спреј за чистење ентериер со неутрализатор на миризби

turtle wax Fresh clean - Спреј за чистење ентериер со неутрализатор на миризби

Спреј за секаков вид дамки од храна, пијалоци, домашни миленици, отстоени дамки или пак за редовно ..

440,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Solutions glass Mist - спреј за чистење стакло

Turtle Wax Hybrid Solutions glass Mist - спреј за чистење стакло

  Спреј со фино распрскување налик пареа со кој се нанесува еднаков слој за апликација бе..

1.000,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Solutions Interior Mist - спреј за ентериер

Turtle Wax Hybrid Solutions Interior Mist - спреј за ентериер

  Спреј со фино распрскување налик пареа со кој се нанесува еднаков слој за апликација бе..

1.000,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Solutions Leather Mist - спреј за чистење и потхранување кожа

Turtle Wax Hybrid Solutions Leather Mist - спреј за чистење и потхранување кожа

  Спреј за чистење, потхранување и заштита на кожа. Го враќа природниот сјај на кожата со..

1.200,00 ден.

turtle wax power out leather cleaner and conditioner Спреј за чистење кожа со четка

turtle wax power out leather cleaner and conditioner Спреј за чистење кожа со четка

Спреј за кожа наменет за чистење, негување и заштита на мазна и перфорирана кожа, Ја штити кожата о..

550,00 ден.

turtle wax Освежувач и неутрализатор на миризби

turtle wax Освежувач и неутрализатор на миризби

Освежувач со посебната Odor-Х технологија која уништува непријатни миризби дури до 30 дена. Не оста..

380,00 ден.

turtle wax Професионално средство за чистење теписон и текстил 5L

turtle wax Професионално средство за чистење теписон и текстил 5L

Концентрирана форма која брзо и ефективно остранува дамки и нечистотии од секаков вид на текстил и ..

1.400,00 ден.

WD40 Повеќенаменски подмачкувач

WD40 Повеќенаменски подмачкувач

350,00 ден.

WD40 Повеќенаменски подмачкувач

WD40 – повеќенаменски подмачкувач со двоен спреј систем со прецизна апликација преку цевка или..

350,00 ден.

Марамици за внатрешно стакло

Марамици за внатрешно стакло

180,00 ден.

Марамици за внатрешно стакло

Овие марамчиња се дизајнирани за чистење и на сите внатрешни стаклени површини во возилата. Отстра..

180,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 32 (3 страни)