Turtle Wax Professional

Turtle Wax Professional нуди широк спектар на средства произведени за полирање, детализирање и реставрација на автомобилски лакови и бои. Нашиот асортиман од 7 средства и различни апликатори и крпи нуди  решение за секоја потреба. На избледената и дотрајаната боја ќе и ја врати живоста, гребаниците ќе исчезнат, а завршетокот ќе биде биде лескаво сјаен. Едноставно, возилото ќе добие неверојатен нов изглед.

Соодветни за:

Нови возила

Обнова на избледени бои

Дотраени бои

Распукани и излупени бои


Со овој систем гарантираме обнова и елиминација на:

* Холограми  *Лесни и подлабоки гребаници  *Контаминација (нерамност на бојата)  *Траги од полирање  *Дамки од кисели дождови

Користејќи се со најнова технологија и 75 годишно искуство, производите  се произведени  на водена база, без силикони, без филери, и без креда.

Целата Turtle Wax Professional колекција е одобрена и користена од сервисите на:
За ценовник обратете се на info@euro-stil.mk


T20 Средно абразивен полир

T20 Средно абразивен полир

580,00 ден.

T20 Средно абразивен полир

 Најчесто користен полир за автомобилски лакови за брзо отстранување на гребаници.Се постигнув..

580,00 ден.

T30 Фино абразивен полир

T30 Фино абразивен полир

520,00 ден.

T30 Фино абразивен полир

Високосјаен полир кој ефективно ги отстранува трагите од полирање, замаглување и холограмиСе постиг..

520,00 ден.

T40 Исклучително фин полир

T40 Исклучително фин полир

570,00 ден.

T40 Исклучително фин полир

Полир со минимална абразија кој дава врвен и оптимален сјај.Отстранува траги од полирање, замаглува..

570,00 ден.

TFF беспрекорна заштита

TFF беспрекорна заштита

770,00 ден.

TFF беспрекорна заштита

Полимерна обвивка за долготрајна заштита на сите автомобилски лакови.Максимално заштитува и одбрану..

770,00 ден.

TP3 Комплетен полир

TP3 Комплетен полир

630,00 ден.

TP3 Комплетен полир

Повеќенаменски полир со средна абразија кој брзо постигнува сјај и заштита. Во еден процес се о..

630,00 ден.

TSC Чистач за пред и после полирање

TSC Чистач за пред и после полирање

Премиум чистач и отстранувач на наталожен полир, маснотии и слично.. Се користипред и после полирањ..

680,00 ден.

turtle wax Професионално средство за чистење теписон и текстил 5L

turtle wax Професионално средство за чистење теписон и текстил 5L

Концентрирана форма која брзо и ефективно остранува дамки и нечистотии од секаков вид на текстил и ..

1.400,00 ден.

Апликатор од јагнешка волна со чичак

Апликатор од јагнешка волна со чичак

.Turtle Wax Professional - Апликатор од јагнешка волна Материјал: Јагнешка волна &nbs..

1.070,00 ден.

Мек апликатор со чичак

Мек апликатор со чичак

680,00 ден.

Мек апликатор со чичак

Turtle Wax Professional - Мек апликатор за полирањеМатеријал:Сунѓер     &nb..

680,00 ден.

Професионален отстранувач на катран и лепак 5L

Професионален отстранувач на катран и лепак 5L

Професионално средство кое со леснотија отстранува дамки од катран или остатоци од лепак.Одлично фу..

3.300,00 ден.

Т10 Високоабразивен полир

Т10 Високоабразивен полир

660,00 ден.

Т10 Високоабразивен полир

Ефикасно абразивно средство за автомобилски лакови кое  полира до висок сјај, во еден чекор. ..

660,00 ден.

Прикажани 1 до 11 од 11 (1 страни)