АВТОКОЗМЕТИКА

АВТОКОЗМЕТИКАTurtle Wax Black in a flash Гел за  гуми и пластики

Turtle Wax Black in a flash Гел за гуми и пластики

Гел наменет за чистење и обнова на сите надворешни  гумени и пластични површини на автомоб..

480,00 ден.

Turtle Wax car wax Восок за полирање

Turtle Wax car wax Восок за полирање

300,00 ден.

Turtle Wax car wax Восок за полирање

Заштитува и дава прекрасен сјај на сите видови на боја за сите видови на возила. Формулата содржи п..

300,00 ден.

Turtle Wax Carnauba Wash & Wax - Шампон со карнауба восок

Turtle Wax Carnauba Wash & Wax - Шампон со карнауба восок

  3 пати поголема концентрација на карнауба восок за блескав сјајДетергенти кои ги разгра..

430,00 ден.

Turtle Wax Carnauba восочна паста за полирање

Turtle Wax Carnauba восочна паста за полирање

Соеднинение од Бразилски карнауба восок и напредна хемија за заштита ја прават оваа паста совршена ..

640,00 ден.

Turtle Wax Clearvue rain repellent нано заштита за стакло

Turtle Wax Clearvue rain repellent нано заштита за стакло

  Нано заштита за стакло која после полирањето остава заштитен слој и создава ефект на "од..

470,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир bright white

Turtle Wax Color Magic полир bright white

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир bright white

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Jet Black

Turtle Wax Color Magic полир Jet Black

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Jet Black

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Prestige Silver

Turtle Wax Color Magic полир Prestige Silver

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Prestige Silver

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Radiant red

Turtle Wax Color Magic полир Radiant red

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир Radiant red

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир ultra blue

Turtle Wax Color Magic полир ultra blue

800,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир ultra blue

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

800,00 ден.

Turtle Wax Color magic Полир во боја со коректор
Sale

Turtle Wax Color magic Полир во боја со коректор

600,00 ден.300,00 ден.

Turtle Wax Color magic Полир во боја со коректор

Полир - Color Magic Plus во повеќе бои за прекрасен изглед на вашиотавтомобил со додаток коректор во..

600,00 ден.300,00 ден.

turtle wax Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

turtle wax Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

Лесен и едноставен за користење на сите тврди површини во возилото: маска, стакла, екрани и по..

500,00 ден.

Turtle Wax Fabric Surface Cleaner  - спреј за чистење текстил и теписон

Turtle Wax Fabric Surface Cleaner - спреј за чистење текстил и теписон

  Turtle Wax Hybrid Solutions Fabric Surface Cleaner е спреј за чистење со високи перформ..

600,00 ден.

Turtle Wax Fabric Surface Protector- водоотпорен заштитен спреј за текстил

Turtle Wax Fabric Surface Protector- водоотпорен заштитен спреј за текстил

  Заштитен спреј за сите текстилни површини со Flex Coat технологија која создава хидрофо..

800,00 ден.

turtle wax Fresh clean - Спреј за чистење ентериер со неутрализатор на миризби

turtle wax Fresh clean - Спреј за чистење ентериер со неутрализатор на миризби

Спреј за секаков вид дамки од храна, пијалоци, домашни миленици, отстоени дамки или пак за редовно ..

500,00 ден.

Прикажани 46 до 60 од 182 (13 страни)