За нас

Еуростил е македонска компанија која се занимава со производство на автонавлаки, увоз, извоз, дистрибуција и продажба на производи опфатени  од областа на автокозметиката и автогалантеријата.

Асортиманот се состои од широка палета на производи, потпишани од светски брендови со кои имаме долгогодишна соработка. 

Почнувајќи од 1990 година, водени од визијата за проширување на учеството на пазарот, обогатување на асортиманот, промвирање на производи и услуги со силен акцент на квалитетот, постигнавме динамичен пораст и репутација меѓу клиентите и соработниците.

Со седиште во Скопје, нашата компанија активно вработува нов професионален кадар кој денес брои 28 вработени, од кои дел во производствениот оддел, а останатите во администрација, дистрибуција и маркетинг.

Нашиот тим секојдневно работи на поставување на нови дистрибуциони мрежи и одржување на постоечките кои се распространети низ цела територија на Република Македонија, преставени во концепт на маркети, специјализирани продавници за продажба на автогалантерија, бензиски станици, авто-перални итн.