Пребарување - turtle wax

Овие продукти се совпаѓаат со пребарувањето


 Turtle Wax Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

Turtle Wax Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

Млеко за одржување на пластичниот ентериер во возилата препорачливo за поновите типови на возила ка..

440,00 ден.

 Turtle Wax Fresh shine Спреј за маска

Turtle Wax Fresh shine Спреј за маска

330,00 ден.

Turtle Wax Fresh shine Спреј за маска

Спреј за маска (кокпит) со повеќе мириси. Остава прекрасен сјај на маската по нанесувањето, а воедн..

330,00 ден.

 Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Висококвалитетен спреј-пена за чистење на внатершниот текстилен, теписонски и пластичен ентериер на..

330,00 ден.

 Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Спреј за чистење на внатрешниот пластичен, текстилен и теписонски енетериер на автомобилот со додат..

480,00 ден.

 Turtle Wax Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Turtle Wax Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Млеко за кожа кое ефикасно отстранува нечистотии од секаков вид кожа како во возилото така и во дом..

550,00 ден.

 Turtle Wax Original Паста за полирање

Turtle Wax Original Паста за полирање

440,00 ден.

Turtle Wax Original Паста за полирање

Пастата содржи одбрани силикони за едноставно нанесување и лесно вадење. Нејзината формула дозволув..

440,00 ден.

 Turtle Wax Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Turtle Wax Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Единствено PH неутрално средство за чистење фелни кое преминува во црвено додека отстранува не..

480,00 ден.

 Turtle Wax Renew polish Полир за реставрација на боја и сјај

Turtle Wax Renew polish Полир за реставрација на боја и сјај

Решение за реставрација на бојата и нејзиниот сјај, во еден чекор. Лесно отстранува гребаници, греб..

530,00 ден.

 Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

320,00 ден.

Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

Шампон за возила со восок од 500 мл. за 30 перења на вашето возило.Овој производ е светски најпознат..

320,00 ден.

 Turtle Wax маица 75-годишнина

Turtle Wax маица 75-годишнина

299,00 ден.

Turtle Wax маица 75-годишнина

Маица дизајнирана по повод 75 години од постоењето на Turtle Wax.За секоја нарачка над 1.500 денарио..

299,00 ден.

 Turtle Wax Металик восок со тефлон

Turtle Wax Металик восок со тефлон

460,00 ден.

Turtle Wax Металик восок со тефлон

Овој восок нуди подобрен сјај и долготрајни резултати. Тефлонскиот додаток е дизајниран за исклучи..

460,00 ден.

 Turtle Wax Паста за отстранување гребнатини

Turtle Wax Паста за отстранување гребнатини

Специјална формула за пополнување на гребнатини со многу фини абразивни креми која не предизвикува м..

400,00 ден.

Turtle Wax  Scratch Repair & Renew паста за гребаници со восок

Turtle Wax Scratch Repair & Renew паста за гребаници со восок

Единствениот производ кој отстранува гребаници и ја заштитува третираната површина во исто време. Фо..

520,00 ден.

Turtle Wax Clearvue rain repellent нано заштита за стакло

Turtle Wax Clearvue rain repellent нано заштита за стакло

  Нано заштита за стакло која после полирањето остава заштитен слој и создава ефект на "од..

370,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир во боја

Turtle Wax Color Magic полир во боја

660,00 ден.

Turtle Wax Color Magic полир во боја

Полир - Color Magic во боја за блескав изглед на вашиотавтомобил. Чисти, полира, реставрира и заштит..

660,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 25 (2 страни)