• Спреј за одвикнување на гулаби и птици

Спреј за одвикнување на гулаби и птици

Спреј за одвикнување на гулаби и птици

Производител:OtoTop
Код на продуктот:43442
Достапност:984
  • 320,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Прекрасно средство произведено за одвраќање на гулаби и птици, надвор или внатре - на тераси, прагови од прозорци, тавани, огради итн.

Специјалната арома која ја содржи  не е опасна за луѓето, а има непријатен мирис за птици. На овој начин тие одат подалеку од третираните површини, а местата и предметите се заштитени од можна оштета.


Начин на употреба:

Отворете го безбедносното капаче со вртење.

Нанесете од спрејот на површината што сакате да ја заштитите од околу 25-30 см.

Повторувајте го третманот секоја недела.

Внатре, пред се на површини направени од ткаенина, подобро е најпрво да се тестира производот на мал, скриен дел.

Кога спрејот се користи надвор, во случај на дожд потребно е површините да се испрскаат повторно. 


Пакување: 750ml